22 Φεβ 2008

ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Με sold out σε χρονο ρεκορ και με μια καυτη ΤΟΥΜΠΑ,που θα ειναι πανω απο 30.000 αγανακτισμενα και πορωμενα παοκσακια,ο ΠΑΟΚ αντιμετωπιζει αυριο το μισητο του αντιπαλο.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο δικεφαλος του βορρα θα εχει ψυχολογια μετα τα τελευταια επιτυχη αποτελεσματα επι των συμπολιτων του και το κυριοτερο στοιχειο που πρεπει να εχουν οι παικτες του ειναι το παθος κατ εμε.
Ιδιαιτερα προβληματα δεν υπαρχουν επειτα και απ την αθοωση του γεωργιαδη,παρολα αυτα θα προτιμηθει ο S. Conseicao.Τα γαβρακια απ την αλλη θα εχουν καποιες απουσιες τραυματισμων,οπως του ledesma,tou KAloua-KAloua αλλα και του τοροσιδη.Μαζι τους θα κουβαλανε και την κουραση απ το παιχνιδι μεσοβδομαδα με την Chelsea,παρολα αυτα οπως και καθε χρονο στη Τουμπα τους περιμενω δυνατους.
Ασταθμητος παραγοντας θα ειναι ο referee.Με την ειδηση ομως του οτι δε θα ειναι ο Κασναφερης ο ''Αρχοντας'' του παιχνιδου πιστευω οτι εχουμε ευκαιρια νικης αν και ο Κυριος Παμποριδης δε ξερω τι ρολο βαραει ακομα στο πρωταθλημα.
Εξαλλου καθε χρονο βλεπουμε τις σφαγες που γινονται στο χορταρι της Τουμπας και κατα συνεπεια δε μπορουμε να το περασουμε στο ΝΤΟΥ-κου αυτο το θεμα.
Προγνωστικα δε χωρανε....
αλλα ελπιζω να τους φαμε πριν ακομα μπουνε στο τηγανι...
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου