4 Απρ 2008

Παίζονται πολλά....

Ευτυχώς μετά απο γρήγορες κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο αγώνας της αγαπημένης μας ομάδας θα μεταδωθεί τελικά τηλεοπτικά απ τον ALPHA.Ποιος ξέρει τι δεν θα βλέπανε τα ματάκια μας αφού είχε αποφασιστεί αρχικά να είναι το μόνο παιχνίδι που δε θα καλυφθεί τηλεοπτικά ενώ τα δικαιώματα του Λεβαδειακού τα είχε το κανάλι και τα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας της Λειβαδιάς τα είχε δείξει...Εκτός αυτού,ακόμα ενα σημάδι οτι κάτι ύποπτο παίζεται και οτι θα έχουμε μάλλον μαγειρέματα όπως και κάθε χρόνο άλλωστε στις τελευταίες αγωνιστικές στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι οτι στις περισσότερες ξένες στοιχηματικές εταιρίες δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό το συγκεκριμένο παιχνίδι η προσφέρεται με αποδόσεις που καθιστούν τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ως ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης.Λέτε να ξέρουν κάτι παραπάνω απ εμάς....? Η απλά παίρνουν υπόψη τους τις τραγικές επιδόσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια και τις απουσίες που έχει ο ΠΑΟΚ αλλά και το οτι ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ καίγεται για τη νίκη αφού κινδινεύει με υποβιβασμό...? και τα δύο σενάρια ειναι αρκετά πιθανά και γι αυτο πιστεύω οτι δε θα πάρουμε κάτι σημαντικό απ αυτόν τον αγώνα εκτός βέβαια απο ακόμα μια τραγική εμφάνιση της ομάδας.Δε πρέπει να ξεχνάμε επίσης οτι όταν η ομάδα ενδιαφέρονταν πολύ για κάποιους αγώνες,είχε ψυχολογία και ήταν όλοι οι παίκτες ετοιμοπόλεμοι δε κατάφερε απολύτως τίποτα στα εκτός έδρας μάτς τώρα που δεν έχει κανένα στοιχείο απ αυτά τι θα γίνει άραγε?Ελπίζω μόνο να μη ξεφτιλίσουν την ομάδα και να μπούν στον αγώνα για τη νίκη για να βοηθήσουν τη Καλαμαριά και τη Βέροια που δίνουν τον υπερπάντον αγώνα.
Λίγα λόγια και για τα υπόλοιπα μάτς της αγωνιστικής...
Στην Κρήτη ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ θα καταφέρει εύκολα η δύσκολα να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΟΦΗ αφού στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος δε χωράνε γκέλες .
Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ στο Καυτατζόγλειο πρέπει να νικήσει την ΞΑΝΘΗ οπωσδήποτε αν θέλει να έχει ελπίδες για παραμονή γιατί ήδη έχει μείνει πολύ πίσω απ τους διεκδικητές της και νομίζω οτι έχει ευκαιρία να το κάνει γιατί η θρακική ομάδα δεν είναι στα καλυτερά της μετά απο τους ανεπιτυχείς αγώνες της με τον Αρη.
Μια απ τα ίδια και για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ οπού παρόλο που παίζει στο Καραισκάκη θα είναι πιο ζόρικο το μάτς σε αντίθεση με τους πράσινους αφού η ΛΑΡΙΣΑ είναι πολύ καλή ομάδα και ικανή για ζημιές σε οποιαδήποτε έδρα.Ελπίζω μόνο ο Δώνης να μη βάλει τον Γκαλίτσιο στην αρχική εντεκάδα για να δούμε ένα μάτς στα ίσια.
Στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΑΡΗΣ φιλοξενεί στο Κλεάνθης Βικελίδης τον ΗΡΑΚΛΗ.Εχουν ένα μικρό προβάδισμα οι Κίτρινοι αλλα ο Γηραιός όπως έχουμε διαπιστώσει παίζει πολύ καλύτερα σαν φιλοξενούμενος παρά σαν γηπεδούχος και γι αυτο χρειάζεται προσοχή.Επειδή η ποιότητα των παικτών των δύο ομάδων είναι πολύ καλή λογικά θα δούμε έναν θεαματικό αγώνα και πολύ ανοιχτό.
Η ΑΕΚ με πολύ καλή ψυχολογία έπειτα απ την τεσσάρα στον Ολυμπιακό θα νικήσει εύκολα τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ ο οποίος όμως είναι πολύ φορμαρισμένος,πολύ πιθανό να έχουμε και over με πολλά γκόλ.
Η ΒΕΡΟΙΑ πιστεύω οτι ήδη έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία και όλοι εκεί στο στρατόπεδο της Ημαθίας το έχουν καταλάβει και έχουν παραδώσει.Ετσι είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Νέα Σμύρνη με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ,ο οποίος θα πάρει το μάτς και θα κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την είσοδο του στα play-offs.
Τέλος o Paulo Campos με την ομάδα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ πλέον αντιμετωπίζει το δημιούργημα του,τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και επειδή τον ξέρει πολύ καλά νομίζω οτι δε θα χάσει,με πιο πιθανή την ισοπαλία σ ένα κλειστό παιχνίδι οπού αν μπούν γκόλ αυτά θα είναι λίγα,under δηλαδή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου