13 Απρ 2009

Τα λιοντάρια θα επιστρέψουν....


Δυστυχώς και μαθηματικά υποβιβάστηκε ο Πανσεραικός μαζί με τον Όφη και τον Θρασύβουλο.
Από την αρχή της χρονιάς και κυρίως στα παιχνίδια του Α' γύρου πολεμήθηκε και αδικήθηκε πολύ από την διαιτησία. Του έκλεψαν κάποιους βαθμούς, οι οποίοι θα του ήταν πολύτιμοι για να σωθεί.
Κακά τα ψέματα,πρέπει να έχεις διασυνδέσεις και παρασκήνιο σαν ομάδα(βλέπε Λεβαδειακός,Πανθρακικός) για να γλιτώσεις στο πρωτάθλημα μας και όταν μιλάμε για επαρχιακές ομάδες αυτό καθίσταται δύσκολο.
Ελπίζω οι Σερραίοι να επιστρέψουν δριμύτεροι και πιο δυνατοί από τον Γολγοθά που τους περιμένει στο πρωτάθλημα της Β'εθνικής.
Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα τους έφυγαν με ψηλά το κεφάλι αφού κατάφεραν να μην χάσουν από τον Παναθηναικό, των πολλών εκατομμυρίων.
Και για να μην ξεχνιόμαστε αυτή η ομάδα απέκλεισε τον Πολυμετοχικό στο κύπελλο κερδίζοντας τον 2-3!!!

Χάρη σε αυτήν την ομάδα λοιπόν και με μια ευγενική χορηγία, ο Πάοκ μετά από την νίκη του μέσα στην Ξάνθη με 1-2 στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με πέναλτι που κέρδισε ο Αναστασάκος ανέβηκε στην 2η θέση και έχει το πλεονέκτημα ενός βαθμού από Άεκ και Παναθηναϊκό στα play-offs.
Όλα αυτά βέβαια αν δεν έχουμε άλλες ανακατατάξεις στην τελευταία αγωνιστική και με δεδομένο ότι θα κερδίσουμε τον Πανσεραικό στην Τούμπα.

Στα άλλα παιχνίδια αυτό που έκανε εντύπωση ήταν το διπλό της ΑΕΛ στο Καραΐσκάκη που σταμάτησε να είναι απόρθητο φρούριο. Λογικά θα πάρει την 5η θέση αφού δεν νομίζω να σπαταλήσει αυτή την ευκαιρία και να μην νικήσει στην Λιβαδειά τον αδιάφορο πλέον γηπεδούχο.
Ο Άρης πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη και έσπασε την παράδοση που τον θέλει να φεύγει κάθε χρόνο με σκυμμένο το κεφάλι από το Ο.Α.Κ.Α... Λογάριαζε όμως χωρίς τον Ξενοδόχο που στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο Ολυμπιακός, ο οποίος έκατσε, Ε συγνώμη έχασε από την Λάρισα,γλώσσα λανθάνουσα βλέπεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου