24 Απρ 2009

Σούζα το Αλογάκι στη Λειβαδειά...



Είχε καιρό να γίνει και αποτελεί ακόμα μία πρωτοπορία μας, το γεγονός ότι είμαστε στην τελευταία αγωνιστική και δεν υπάρχει ενδιαφέρον απο τον φίλαθλο κόσμο για την εξέλιξη των αγώνων.
Δεν αναμένονται εκπλήξεις στους αγώνες και στον βαθμολογικό πίνακα δεν θα έχουμε σημαντικές αλλαγές.
Αυτό που περιμένουν όλοι είναι ο τελικός του κυπέλλου την αλλή εβδομάδα αλλά και η έναρξη των πολυαναμενόμενων play-off για να δούμε ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League.

Η Λάρισα θα πάρει την 5η θέση γιατί στην Ελλάδα ζούμε και ως γνωστόν Ο ''Έχων Ανάγκη'' παίρνει και τους βαθμούς. Παίζει κόντρα σε έναν Λεβαδειακό αδιάφορο, που τυγχάνει να έχει και εναν πρόεδρο με πολύ παρασκήνιο πίσω του...
Μην ξεχνάμε όμως και οτι στην ΑΕΛ Πρόεδρος είναι ο Πηλαδάκης που ταυτόχρονα είναι και Πρόεδρος της Super-League.
Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι σε καμία στοιχηματική εταιρία στο εξωτερικό δεν παίζεται το παιχνίδι, γιατί όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και Φωτιά.
Το παιχνίδι είναι τελειωμένο ΔΙΠΛΟ και όσοι καταφέρουν και το βρούν ας το παίξουν.

Μόνος ζημιωμένος ο Άρης που παρά την μεγάλη και καθαρή νίκη του επι της Άεκ δεν θα βγεί φέτος στην Ευρώπη κερδίζοντας τον Πανθρακικό.

Ο Πάοκ θα κερδίσει εύκολα η δύσκολα τον υποβιβασμένο Πανσεραικό και θα βγεί δεύτερος, έχοντας πλεονέκτημα ενός βαθμού απο Παναθηναικό και Άεκ.

Ο Πολυμετοχικός θα κερδίσει τον Όφη και ίσως μπούνε και αρκετά γκολ σε αυτόν τον αγώνα.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει την φιέστα του στην Φυλή και αντίπαλος του θα είναι ο Θρασύβουλος που δεν είναι ικανός να την χαλάσει.

Η Άεκ το μυαλό της το έχει στον τελικό του Κυπέλλου και αντιμετωπίζοντας και πολλές απουσίες στο παιχνίδι της στην Κρήτη με τον Εργοτέλη δεν θέλει και πολύ για να κάνει ακόμα μία γκέλα.
Ο Εργοτέλης παίζοντας με τις μεγάλες ομάδες πάντα εμφανίζεται ιδιαίτερα μαχητικός και πολύ αποτελεσματικός. Θεωρώ πιθανό να κερδίσει και την Άεκ.
Το μόνο που αξίζει να ρισκάρουμε στην Super-League είναι ο ΑΣΣΟΣ των Κρητικών με 5 ποσοστό.

Τέλος αγγαρεία θα κάνουν Ξάνθη-Ηρακλής και Αστέρας-Πανιώνιος σε δύο τελείως αδιάφορα ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου