2 Μαΐ 2009

ΕΞΙΛΕΩΣΗ Η ΚΑΘΗΚΟΝ ?


Δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν την κατάσταση των δύο ομάδων. ΑΕΚ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αναμετρώνται στο Ντέρμπι για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Κιτρινόμαυροι απο την μία θέλουν να κατακτήσουν το κύπελλο μετά απο 7 χρόνια για να εξιλεωθούν για την απογοητευτική φετινή χρονιά τους.

Οι Ερυθρόλευκοι απο την άλλη μετά το πρωτάθλημα θέλουν να κλείσουν πανηγυρικά τη χρονιά με έναν δεύτερο τίτλο και να δώσουν χαρά στους φιλάθλους τους.

Ο ρυθμός των ομάδων έχει χαθεί, δεν μπορούμε να μιλήσουμε ούτε για φόρμα ούτε για αγωνιστική κατάσταση αλλά ούτε και για απουσίες αφού δεν υπάρχουν.

Η Άεκ στα τελευταία παιχνίδια της απογοήτευσε και δεν πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε με αποτέλεσμα να ξεκινήσει στα play-off με μειονέκτημα 2 βαθμών απο Πάοκ και 1 βαθμό απο Παναθηναικό.

Ο Ολυμπιακός αφού ''καθάρισε'' το πρωτάθλημα 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του, προχώρησε σε αλχημείες και πειράματα ενώ παράλληλα δόθηκε και περισσότερος χρόνος στους νεαρούς αλλά και αναπληρωματικούς παίκτες του.

Το προβάδισμα ενώ φαίνεται ότι το έχει ο Ολυμπιακός αφού έχει πολύ καλύτερη ομάδα, έχω ένα προαίσθημα ότι θα γίνει σκληρή μάχη και δεν θα είναι τόσο εύκολο.
Θα πάει στράφη θέαμα και σκορ για την τακτική που αναμένεται να ακολουθήσουν οι δύο προπονητές.
Ο τίτλος μπορεί να κριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι αφού βλέπω πιο πιθανό αποτέλεσμα την ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου