9 Μαΐ 2009

Εμπρός Αετέ.....Δικέφαλε...


Πρεμιέρα των play-off έχουμε την Κυριακή και ξαναζωντανεύει το ενδιαφέρον μας για τις ομάδες στην Ελλάδα.

Στην Τούμπα ο φιλόδοξος Πάοκ υποδέχεται τον Παναθηναικό, ο οποίος ασχολείται περισσότερο με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς παρά με τον αγώνα.
Το δεύτερο παιχνίδι είναι ανάμεσα στην πληγωμένη από το κύπελλο Άεκ και την Λάρισα που θα προσπαθήσει να μπει σφήνα στους άλλους 3 και να κάνει την έκπληξη.

Sold-Out από νωρίς κατάφεραν να κάνουν για ακόμα μία φορά οι οπαδοί του Δικεφάλου.
Διάφορα Happening θα γίνουν όπως το να μοιραστούν 20.000 σημαίες στους φιλάθλους που θα βρεθούν στην Τουμπα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, πιο πλήρης από ποτέ θα παρουσιαστεί ο Πάοκ και με τον Φερνάντο Σάντος να υιοθετεί το 4-3-3 με τον βασικό κορμό της ομάδας. Μίνι προετοιμασία έκανε στα Πηγάδια κερδίζοντας με 0-1 την Ξάνθη και τον Πανθρακικό αντίστοιχα λίγες μέρες πριν.

Είναι όλα πολύ θετικά ομολογώ αλλά το παιχνίδι το φοβάμαι και περισσότερο φοβάμαι την αντιμετώπιση του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Είναι γεγονός ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν μπόρεσε η ομάδα να κερδίσει στην έδρα της ούτε τον Παναθηναικό, ούτε την Άεκ και έμεινε στην ισοπαλία.

Ο Παναθηναικός από την άλλη θα έχει κάποια προβληματάκια στην αποστολή του, στην οποία δεν συμπεριλήφθηκαν ο Σπυρόπουλος, ο Γκάμπριελ και ο Μάτος.

Εκτιμώ ότι θα γίνει κλειστό παιχνίδι με πιθανά σκορ 1-0 και 1-1.
Πιο πιθανό αποτέλεσμα βλέπω την ισοπαλία και αν ξεφύγει πιστεύω σε νίκη του Πάοκ με ένα γκολ διαφορά.

Στο άλλο παιχνίδι μπάχαλο είναι η Άεκ με τον Κυργιάκο να είναι τιμωρημένος, τον Πλιάτσικα τραυματία και τον Τζιμπούρ εκτός ομάδας μετά απο ακόμα ένα επειδόδιο με τον Μπάγιεβιτς.
Η Λάρισα θα κατέβει χωρίς άγχος στο παιχνίδι και δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη κόβωντας βαθμό η βαθμούς από την Άεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου