16 Μαΐ 2009

Συνέχεια στα Play-ΩΧ με την 3η αγωνιστική



Την Τετάρτη είχαμε πολύ ευνοϊκά αποτελέσματα για τον Πάοκ καθώς κατάφερε ο ίδιος να πάρει νίκη μέσα στη Λάρισα με αρκετά καλή εμφάνιση (0-2)
ενώ νωρίτερα ο Παναθηναϊκός σαν γηπεδούχος έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στην Άεκ. (1-1)
Παρόλα αυτά και οι 3 ομάδες παραμένουν στο κόλπο της 1ης θέσης αφού Πάοκ και Παναθηναϊκός ισοβαθμούν με 6 βαθμούς ενώ η Άεκ έχει έναν βαθμό λιγότερο.
Αντίθετα η Λάρισα έχει μείνει πίσω χωρίς κανέναν βαθμό και απ ότι φαίνεται δεν κυνηγάει το θαύμα.

Σε αυτήν την αγωνιστική οι Πράσινοι υποδέχονται την Λάρισα με την νίκη να είναι μονόδρομος μετά τις φωνές του Πατέρα στους ποδοσφαιριστές.
''Άδειο'' θα είναι το κέντρο αφού τιμωρημένοι είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αλλά και ο Σιμάο ενώ ο Μάτος λογικά δεν προλαβαίνει.
Η Λάρισα μια εβδομάδα πριν στο ίδιο γήπεδο με την Άεκ αντίπαλο πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση αλλά αυτό το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις της.
Απών μόνο ο Στέλιος Βενετίδης ενώ δύσκολα θα προλάβει και ο Κοτσόλης. Ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει τη νίκη και μάλιστα με καλή εμφάνιση ενώ η Λάρισα θα παίξει ελεύθερα μπας και κάνει τη ζημιά.
OVER

Στην κατάμεστη Τούμπα για ακόμα μία φορά ο Πάοκ θα υποδεχτεί την Άεκ του Ντούσαν Μπάγιεβιτς σε ένα πολύ κομβικό παιχνίδι.
Θέλει τη νίκη για να σπάσει και το αρνητικό σερί στην έδρα του αφού δεν έχει κερδίσει κανένα ντέρμπι σε όλη τη χρόνια.
Προσοχή στην άμυνα όπως πάντα αλλά θα χρειαστεί να κάνει και παιχνίδι και να βγεί μπροστά με αξιώσεις για να πετύχει γκολ.
Λογικά το ίδιο πλάνο και το ίδιο σχήμα που χρησιμοποίησε ο Σάντος στο Αλκαζάρ θα χρησιμοποιήσει και στο παιχνίδι με την Άεκ.
Οι Κιτρινόμαυροι από την άλλη θα κοιτάξουν να φύγουν αλώβητοι και από τη Θεσσαλονίκη αλλά σε αυτή τους τη προσπάθεια δεν θα έχουν
τον Κυργιάκο, Λαγό και Χουανφράν. Αμφίβολος καθώς έχει έναν μυικό τραυματισμό ο Σκόκο και αν δεν παίξει θα είναι τεράστια απουσία.
Έχω την εντύπωση ότι το ματς θα κυμανθεί από 2-3 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου