30 Μαΐ 2009

Τελειώνει το Μαρτύριο...


Έφτασε επιτέλους η τελευταία αγωνιστική των Play-off, η οποία και θα κρίνει ποια ομάδα θα παίξει μάζι με τον Ολυμπιακό του χρόνου στο Champions League.
Προβάδισμα έχει ο Παναθηναικός αφού είναι 3 βαθμούς μπροστά απο την Άεκ και στο μεταξύ τους παιχνίδι βολεύεται και με την ισοπαλία.
Η Άεκ θέλει μόνο νίκη για να έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στη μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση και να βελτιώσει τα οικονομικά της που δεν είναι και τα καλύτερα τον τελέυταίο καιρό.

Μόνο οι φίλαθλοι των δύο ομάδων πιστεύω ότι θα κάτσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι καθώς αναμένεται ακόμα μία σούπα αφού ξέρουμε απο τώρα ότι ο Παναθηναικός θα παίξει κλειστά για πάρει το Χ.
Η Άεκ δυσκολεύεται αρκετά να ανοίξει κλειστές άμυνες και για αυτό νομίζω ότι θα κολλήσουν στην ισοπαλία και ο Παναθηναικός θα παίξει στο επόμενο Champions League.

Τελευταίο παιχνίδι για φέτος και του Πάοκ και μάλιστα στην Τούμπα με αντίπαλο την Λάρισα, η οποία και απογοήτευσε στα play-off.
Πολλές απουσίες θα έχουν και οι δύο ομάδες αφού απο τους γηπεδούχους δεν θα δώσουν το παρών Γκαρσία, Βιερίνια, Μουσλίμοβιτς, Χούτος, Κοντρέρας, Κονσεισάο ενώ για τους φιλοξενούμενους θα απουσιάζουν για διάφορους λόγους ο Φωτάκης, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Κώτσιος, Κοτσόλης.
Όπως είναι λογικό οι δύο ομάδες έχουν πετάξει εδώ και καιρό λευκή πετσέτα και ασχολούνται περισσότερο με τον μεταγραφικό σχεδιασμό των ομάδων τους.
Ο Πάοκ εκτός απο τον Βασίλη Γκαγκάτση σε χρέη εκτελεστικού διευθυντή απέκτησε τον Βασίλη Κουτσιανικούλη η αλλιώς ''Έλληνα Μέσι'' αλλά και τον Αμπουμπακαρί του Πανσερραικού από ποδοσφαιριστές ενώ παράλληλα ακούγονται σενάρια με πολλούς ακόμα.
Έχω την εντύπωση ότι θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι αφού κανένας δεν θα παίξει σκόπιμα και λογικά ο Πάοκ θα κλείσει την φετινή χρονιά με μία νίκη μπροστά στο κοινό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου