17 Μαΐ 2010

Έσπασε όλα τα κοντέρ και όλα τα ρεκόρ


Τελευταίος στόχος που είχε απομείνει ήταν η νίκη επί της ΑΕΚ με την οποία τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν είχαμε καλή παράδοση. Έγινε και αυτό για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά στην Τούμπα και στο τέλος πανηγυρίστηκλε έξαλλα απο όλους. "Αλώσαμε" και το Καραισκάκη σε μία σεζόν 2 φορές, η ομάδα τερμάτισε 2η στη βαθμολογία μετά απο πολλά χρόνια. Ρεκόρ απίστευτης αμυντικής συμπεριφοράς με 15 γκολ παθητικό σε 30 αγώνες ενώ στα play-off κάνουμε πλάκα αφού έχουμε διπλάσιους βαθμούς απο τον δεύτερο και καταιδρωμένο Ολυμπιακό, όντας αήτητοι και χωρίς να δεχτούμε ακόμα γκολ στους 5 αγώνες μας.
Παρότι αδιάφοροι οι παίκτες έπαιξαν για τον κόσμο και τον ανταμείψανε με ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα και καλή εμφάνιση. Έτσι ο ΠΑΟΚ που νίκησε και τον προκλητικό, ακόμα μια φορά, Κουκουλάκη άφησε τις άλλες ομάδες να "σκοτώνονται" μεταξύ τους για το ποιος θα αρχίσει πιο νωρίς ή πιο αργά την προετοιμασία και κατά συνέπεια θα κερδίσει ή θα χάσει μέρες διακοπών.


Μια φιέστα αντάξια της επιτυχίας των παικτών μας, με έναν απίστευτο κόσμο που στην είσοδο του παιχνιδιου έκανε τη νύχτα μέρα απο τα βεγγαλικά και τους πυρσούς. Μία έδρα-κόλαση για όλους τους αντιπάλους που είτε θα βγάζουν βιντεάκια με το κινητό τους για να θυμούνται τη στιγμή είτε θα παραμιλάνε και θα "χαζεύουν" με την ατμόσφαιρα στις κερκίδες.


Ένα σημαντικό θέμα που προκύπτει είναι η αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος που αφήνει ο ίδιος να εννοηθεί αλλά και βγάζουν προς τα έξω οι περισσότεροι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι σκέφτεται, ίσως και να έχει κουραστεί και θέλει να φύγει σαν επιτυχημένος αλλά η αλήθεια είναι ότι αν όντως φύγει, αλλάζει ο σχεδιασμός της ομάδας. Μην ξεχνάμε ότι ήμασταν η μοναδική ομάδα μαζί με τον Εργοτέλη που έχουμε τον ίδιο προπονητή για 3 χρόνια. Ελπίζω τελευταία στιγμή να βρει την φόρμουλα και να "ψήσει" ο Ζαγοράκης τον Πορτογάλο για να συνεχίσει στο τιμόνι του ΠΑΟΚ για άλλα δύο χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου