19 Ιαν 2011

Θέλω μαχητές....


Να λοιπόν που έφτασε το πρώτο μεγάλο παιχνίδι του 2011 για τον ΠΑΟΚ. Το αποτέλεσμα αυτού θα κρίνει εν ολίγοις και το πόσες πιθανότητες έχουμε για να προκριθούμε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Η είδηση, μετά τα επεισόδια με την αστυνομία στο Βόλο, ότι το πιο πιθανό είναι να τιμωρηθεί η έδρα για τη ρεβάνς της Τούμπας είναι καταδικαστική και πολύ άσχημη. Μην γελιόμαστε το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ ανέκαθεν ήταν ο κόσμος του και η καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργεί στην Τούμπα.
Ο Ολυμπιακός φέτος είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα και δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Επίσης έχει και προπονητή αλλά και έναν Πρόεδρο που τα "χώνει" με κάθε ευκαιρία για να φέρει στην ομάδα του ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Δύσκολο λοιπόν το έργο μας και πραγματικά αυτό που θέλω είναι 11 μαχητές μέσα στο Καραισκάκη να τα δώσουν όλα και να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες τους για νίκη.
Λόγω του ότι έχει και επαναληπτικό όπως είναι αναμενόμενο θα υπάρχει πολύ τακτική στο παιχνίδι μας με τον Χάβο να γεμίζει το κέντρο και να έχει μπροστά Σαλπιγγίδη και Βιερίνια για αντεπιθέσεις. Προσωπική μου ένσταση όσον αφορά το πλανό της 11άδας είναι ο Τσουκαλάς να παίξει δίπλα στον Γκαρσία. Δεν θεωρώ ότι έχει την εμπειρία και το σθένος να αγωνιστεί σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι ο νεαρός μέσος, ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε σε ομάδα Β'Εθνικής και όχι πάντα βασικός.
Βέβαια πολύ καλύτερα από όλους μας ξέρει ο προπονητής και ελπίζω να του βγει σε καλό.
Κάποια μεταγραφικά σενάρια που έχουν βγει προς τα έξω "ντύνουν" τον Κολομβιανό Ντιέγκο Αράς στα ασπρόμαυρα και ελπίζω να έχει αίσιο αυτή η κίνηση μιας και διαπίστωσα πως πρόκειται για έναν παίκτη με φοβερή δύναμη και τρεξίματα, καλή κάθετη πάσα, νεαρό σε ηλικία και χωρίς τραυματισμούς αφού προέρχεται από γεμάτες σεζόν στη χώρα του. Εκτιμώ ότι θα μπορεί άνετα να ξεκουράσει και α αναπληρώσει το κενό του Βιτόλο ή Γκαρσία όποτε αυτοί δεν είναι διαθέσιμοι.
Τέλος ως προς το θέμα με τους Άραβες φαίνεται πως κούρασε αρκετά και τον κόσμο αλλά και τον Ζαγοράκη η κωλυσιεργία τους, λεφτά δεν μπήκαν ακόμα στην ΑΜΚ οπότε μάλλον προς ναυάγιο ή πάγωμα πάει η ιστορία. Ελπίζω να απαντήσουν πιο δυναμικά και με πράξεις αυτή τη φορά σε ένα μήνα από τώρα μιας και είναι ο χρόνος που ζήτησαν για να ολοκληρωθεί η επένδυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου