13 Ιαν 2011

Η συνήθεια...που έγινε λατρεία


Προπονητής μπορεί να είναι ο Χάβος αλλά τα υπολείμματα της δουλειάς του Σάντος δεν έχουν εξαφανιστεί ακόμα. Έτσι λοιπόν η ομάδα κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης με το γνωστό και αγαπημένο της 1-0 χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση και παίζοντας όσο έπρεπε.
Καταλαβαίνω ότι από τη μία υπάρχουν οι υπέρμαχοι του αποτελέσματος που υποστηρίζουν ότι και με μισό μηδέν καλά είναι να κερδίζουμε και από την άλλη υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που επιζητούν να δουν το κάτι παραπάνω. Με το υπάρχον ρόστερ όμως, τους πολλούς τραυματισμούς σημαντικών παικτών αλλά και το γεγονός ότι από κάποιους παίκτες άλλα περιμέναμε και άλλα είδαμε τελικά είναι λογικό να υπάρχουν μεταπτώσεις και όχι ιδιαίτερες απαιτήσεις. Όταν μάλιστα έχει προηγηθεί η φοβερή παρουσία στους ομίλους του Europa League που έφερε την πρόκριση στην επόμενη φάση και η πνευματική και σωματική κούραση που ήρθε από αυτήν την διαδικασία που ξεκίνησε από το καλοκαίρι.

Το περιβόητο business plan του Άραβα εκπροσώπου της εταιρίας που θέλει να επενδύσει στον ΠΑΟΚ είναι στα χέρια της ΠΑΕ. Αναμένονται σύντομα εξελίξεις και θέλω να πιστεύω πολύ σύντομα να γίνει μια συνέντευξη τύπου που θα ανακοινώνει την απόφαση τους που θα είναι θετική και τελεσίδικη.

Επιστρέφοντας στα αγωνιστικά να αναφέρω ότι το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας είναι το Σάββατο στο Βόλο με τον πολύ επικίνδυνο Ολυμπιακό. Εκεί όπου θα έχουμε και την στήριξη 3.000 οπαδών, οι οποίοι ύστερα από ανακοίνωση τους θα ταχθούν και στο πλευρό της κίνησης "Ακρίβεια STOP" με αποτέλεσμα να μην πληρώσουν διόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου