29 Δεκ 2010

ΠΑΟΚάρα φέρε μας το κύπελλοοοο....


Αρχικά να ευχηθώ Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά σε όλους. Συμφωνώ η υγεία πάνω από όλα και πολύ σωστά είναι το πρώτο και μοναδικό που εύχεται ο καθένας στον συνάνθρωπο του. Όμως σε αυτή την εποχή που ζούμε όλοι και την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και η υγεία σιγά σιγά θα αρχίσει να κλονίζεται με αυτά που ακούμε  κάθε μέρα. Ίσως φρονιμότερο πλέον είναι να ευχόμαστε στον άλλον να έχει δουλειά, όχι απαραίτητα καλή που θα του αρέσει και θα του προσφέρει πολλά χρήματα αλλά να την έχει, οτιδήποτε και αν είναι αυτή. Γιατί η ανεργία και η κακή ψυχολογική κατάσταση ενός ανθρώπου μπορεί να επηρεάσει και την υγεία του.

Αλλάζω τελείως το θέμα γιατί ξέφυγα αρκετά αλλά μιας και μιλούσα για ευχές και για όνειρα μου ήρθαν όλα αυτά στο μυαλό μου και με έπιασε το παράπονο.

Σήμερα λοιπόν μάθαμε την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος. Τα ζευγάρια άκρως συναρπαστικά, Παναθηναικός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με τους νικητές των δύο αγώνων να παίζουν στον ημιτελικό. Το συμπέρασμα είναι ότι μία μόνο ομάδα από τις τέσσερις μεγάλες θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο. Αυτά είναι τα τερτίπια της κληρωτίδας που μας επιφύλαξε "πρόωρους" τελικούς.

Για τον ΠΑΟΚ στόχος ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι η κατάκτηση του κυπέλλου παρόλο που δυσκολεύει πολύ το έργο του μετά από την κλήρωση. Η ομάδα όμως έχει δείξει και στο παρελθόν αλλά και φέτος ότι είναι γεννημένη και φτιαγμένη για τα δύσκολα. Το θέμα είναι να ενισχυθεί μεταγραφικά και να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο ρόστερ με αποδεσμεύσεις και δανεισμούς παικτών. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που έχει ανοιχτά τρία μέτωπα, το πρωτάθλημα, το κύπελλο Ελλάδος και την Ευρώπη με τους δύο αγώνες με την ΤΣΣΚΑ στο Europa League.

Εν αναμονή είμαστε λοιπόν της καινούργιας χρονιάς που θα έρθει και των εξελίξεων στα διοικητικά της ΠΑΕ και της στελέχωσης του ρόστερ με μεταγραφές.

Κλείνοντας θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα κάλαντα του Παοκτσή....

Αρχή που βγήκε ο Χριστός,
Παόκι ήτανε κι αυτός και
ήρθε στον αγώνα με πυρσούς
 με πυρσούς και καπνογόνα
Και του χρόνου!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου