16 Δεκ 2010

Γελάει καλύτερα….όποιος γελάει τελευταίος….



Έτσι είναι φίλοι μου, ο ΠΑΟΚ χθες απέδειξε ακόμα μία φορά ότι έχει μέταλλο σαν ομάδα με ποδοσφαιριστές φτιαγμένους για τα δύσκολα. Η γνωστή λαϊκή ρήση στον τίτλο είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στον προπονητή της Ντιναμό, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς που μάλλον τώρα το φυσάει και δεν κρυώνει…
 Όλο αυτό το διάστημα η ομάδα δεχόταν πόλεμο δηλώσεων που φανέρωναν την αμφισβήτηση προς την ομάδα μας, την ειρωνεία και φυσικά την αλαζονεία τους. Οι οπαδοί πάλι της Ντιναμό έκαναν άνανδρη επίθεση σε λεωφορείο που μετέφερε VIP φίλους της ομάδας και πέταξαν πυρσούς με αποτέλεσμα να καεί. Όλο αυτό στην τελική λειτούργησε για ακόμα μία φορά θετικά για την ομάδα που είχε ένα και μόνο στόχο, τη νίκη.
 Είχε πλάνο στο γήπεδο και οι παίκτες, μηδενός εξαιρουμένου τα έδωσαν όλα. Πολύ καλή και η τακτική του Χάβου να χτυπήσει στο 2ο ημίχρονο όταν και θα έχουν κουραστεί οι Κροάτες και θα ανοίγονταν περισσότερο. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία τους και για το γεγονός ότι η ομάδα «μεγαλώνει» ακόμα περισσότερο με τέτοια επιτεύγματα, αγωνιστικά και οικονομικά. Ραντεβού τώρα την Παρασκευή το μεσημέρι στην κλήρωση για να μάθουμε τον αντίπαλο μας στην επόμενη φάση.

Ελπίζω να ανέβει ψυχολογικά και να έχει σπάσει η γκίνια του Σαλπιγγίδη και να συνεχίσει να σκοράρει και στο πρωτάθλημα. Για τον Αθανασιάδη ότι και να πω είναι λίγο, αυτό το παιδί έχει απαράμιλλο ζήλο και πάθος και ξέρει πολύ μπάλα. Σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο και κάτω από ζόρικες συνθήκες ήταν πολύ καλός, δίνοντας μάλιστα και την ασίστ για το γκολ. Εξαιρετικός και με φοβερή συγκέντρωση ήταν και ο Τσιρίλο ενώ και ο Κοντρέρας έδωσε πολλές ανάσες στην άμυνα με τα κοψίματα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου