7 Δεκ 2010

Santa ΚΛΑΟΥΣ is coming….

Γεια σας φίλοι μου, μετά από πολύ καιρό επιστρέφω δριμύτερος στις αγαπημένες μου μπαλακίες. Από το καλοκαίρι έχω να δώσω σημεία ζωής στο blog όμως κάποιες ακαδημαϊκές υποχρεώσεις (πτυχιακή γαρ)  με κράτησαν μακριά καθώς δεν υπήρχε ο απαιτούμενος χρόνος. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν η πτυχιακή τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο και η ορκωμοσία έρχεται…. Πάμε στα δικά μας τώρα...

Με ΠΑΟΚ θα ασχοληθώ σήμερα και την μεγάλη του νίκη στην καινούργια αρένα της Λάρισας. Πρωταγωνιστής και αυτός που χάλασε τη φιέστα των γηπεδούχων ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης που με την πρώτη του επαφή με τη μπάλα έκανε αυτό που ξέρει καλά να κάνει, να πετυχαίνει γκολ. Με τα πολλά προβλήματα τραυματισμών αλλά και το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και κακή κατάσταση του Σαλπιγγίδη, του Φιλομένο και τις βοήθειες που δεν μπορούν να δώσουν από την πρώτη στιγμή οι Φιλομένο και Παπάζογλου μοιάζει να είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή αυτόν τον καιρό. Πρόκειται ίσως για τον πιο αδικημένο παίκτη από τους πιτσιρικάδες μας καθώς έχει πάρει ελάχιστες ευκαιρίες. Όποτε του δίνεται όμως η ευκαιρία είναι εκεί, ξελασπώνει την ομάδα και κάνει μάγκα τον προπονητή που τον εμπιστεύεται.

Στα αρνητικά τώρα, δεν μου άρεσε καθόλου η επιλογή Χαλκιά από τον Χάβο και ιδιαίτερα σε ένα τέτοιο παιχνίδι με ιδιαιτερότητες. Την θεωρώ απόλυτα λανθασμένη, άδικη προς τον Κρέσιτς και άκυρη στο χρόνο. Με το τραγικό λάθος που έκανε, καθώς πάσαρε στον Κουζέν να βάλει γκολ νομίζω έχασε και την μοναδική ευκαιρία που πήρε από τον Χάβο. Τα αντανακλαστικά του είναι καλά, τα αβίαστα και αψυχολόγητα λάθη όμως τείνουν να γίνουν συνήθεια.

Όλα τα λεφτά το γκολ του Κοντρέρας που έδειξε για ακόμα μια φορά την ποιότητα του και απέδειξε ότι όταν ξέρει μπάλα ένας παίκτης, ακόμα και αμυντικός να είναι μπορεί να σκοράρει ή και να δημιουργήσει καλή ευκαιρία. Εξαιρετική και η γενικότερα παρουσία του στα αμυντικά του καθήκοντα εκεί όπου και ο Ζουέλα συνεχίζει να το παλεύει. Ο Σακελλαρίου φαίνεται να μένει από δυνάμεις και στα άκρα της άμυνας είναι ηλίου φαεινότερο ότι πρέπει να υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση. Ο Σαλπιγγίδης ακόμα μια φορά θεατής του παιχνιδιού ενώ Γκαρσία και Βιτόλο είχαν προβλήματα φυσικής κατάστασης κυρίως καθώς έδειξαν κουρασμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου