13 Δεκ 2010

"Τελικός" στο Ζάγκρεμπ....


Νίκη και καλή εμφάνιση δεδομένων των απουσιών και των δυσκολιών του αγώνα με τον Ηρακλή για τον ΠΑΟΚ που στρέφει πλέον το μυαλό και το σώμα του στο παιχνίδι με τη Ντιναμό στην Κροατία. Αγώνας που θα κρίνει αρκετά πράγματα. Αρχικά και βλέποντας περισσότερο μακροπρόθεσμα η ομάδα του χρόνου θα ανήκει στο γκρούπ των δυνατών οπότε θα έχει θεωρητικά τουλάχιστον πιο εύκολες και βατές κληρώσεις.
Θα εισρεύσουν έσοδα είτε από τηλεοπτικά και εισιτήρια είτε από την Uefa που θα διευκολύνουν τις υποχρεώσεις της ομάδας αλλά θα βοηθήσει πολύ και στην χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση. 
Όλα αυτά βέβαια με την προυπόθεση ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει ή θα φύγει με την ισοπαλία για να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League

Ενώ εξακολουθεί να είναι ανοιχτό και το θέμα με τον Άραβα και τον όμιλο που εκπροσωπεί για το αν θα επενδύσει τελικά στον ΠΑΟΚ. Μία εξέλιξη που μόνο χαμόγελα και ελπίδες θα δώσει στην διοίκηση αλλά και σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ. Γιατί ομάδα με τόσο λαό που την στηρίζει και την ακολουθεί ακόμα και στα δύσκολα, μία υγειές διοίκηση που αποτελείται από ανθρώπους της ομάδας και έναν καλό αγωνιστικό κορμό μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Το βασικότερο είναι ότι θα παίξει στα ίσια και θα κοντράρει τους δύο καταπατητές των τελευταίων πρωταθλημάτων που εκτός από πολλά χρήματα που ξοδεύουν έχουν και τη δύναμη του παρασκηνίου μαζί τους κατά περιόδους.

Ως προς τα αγωνιστικά για το σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης με τη Ντιναμό το μόνο σίγουρο ότι είναι εκτός ο Μουσλίμοβιτς και ο Ίβιτς ενώ ο Βιτόλο θα παίξει βασικός και με ένεση αφού την επόμενη μέρα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Μία κίνηση και πράξη αυτοθυσίας από τον σκληροτράχηλο Ισπανό μέσο που αποδεικνύει πολλά και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και πολύ κουράγιο βέβαια.

Ελπίζω ο ΠΑΟΚ να καταφέρει το στόχο του για να πάρει και ένα μαθηματάκι ο ήρωνας και προκλητικός Βόσνιος προπονητής της Ντιναμό, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, ο οποίος ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει και να αποδεχθεί την ήττα της ομάδας του και την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Τούμπας. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πάντως όποιος γελάει τελευταίος…γελάει και καλύτερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου