7 Ιουλ 2009

Λέτε να γινει το μεγάλο ΜΠΑΜ?


Έχουμε φτάσει αρχές Ιουλίου, η ομάδα συνεχίζει να προπονείται στη Σουρωτή και ο μεταγραφικός σχεδιασμός σχεδόν έχει ολοκληρωθεί (κατα 80%).
Για να κλείσει το παζλ απομένει η περίπτωση Βιτόλο (που χλωμό το βλέπω), ένας αριστερός χαφ αντί του Βιερίνια που δεν τον δίνει η Πόρτο τελικά και ίσως μια μεταγραφή ''αεροδρομίου'', που το όνομα του θα κάνει αίσθηση και θα ενθουσιάσει τον κόσμο.
Η Διοίκηση στράφηκε φέτος σε πιο σίγουρες λύσεις αφού η πλειοψηφία των παικτών αγωνίζονταν πέρυσι στην Super-League και τους γνωρίζουμε πολύ καλά.
Η ακριβότερη μεταγραφή αυτή του Κουτσιανικούλη που είναι πολύ ελπιδοφόρος και η πιο ουσιαστική για εμένα του ''Sexy Bruno'' η αλλιώς Bruno Cirillo που θα δέσει περισσότερο την αμυντική γραμμή της ομάδας.
Τα εισιτήρια διαρκείας πηγαίνουν και φέτος πολύ καλά, έχουν ήδη ανανεωθεί 11.000 περίπου και απομένουν άλλα 10.000 τα οποία με τους ρυθμούς που κινούνται αναμένεται σε 5-6 μέρες να γίνονται καπνός και να έχουμε sold-out.
Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι η διοίκηση του Πάοκ κάνει συνεχώς βήματα ανόδου και σοβαρότητας, έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο από μήνες πριν και οι μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει φαίνεται ότι είχαν εξετασθεί από τον Ιανουάριο.

Έτσι λοιπόν αναμένουμε με αγωνία ποια θα είναι η τελευταία κίνηση στο παζλ της ομάδας και αν κάποιος μεγάλος και γνωστός ποδοσφαιριστής θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα.
Αν και δεν έχουν διαρρεύσει ονόματα έχω την εντύπωση ότι θα γίνει το ΜΠΑΜ και δεν θα πάνε στο αεροδρόμιο μόνο οι συμπολίτες μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου