29 Ιουλ 2009

ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗ ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ LIVE



Πραγματικό Αμόκ έχει πιάσει τους φιλάθλους του Πάοκ με το που μαθεύτηκε ότι το παιχνίδι δεν θα το δείξει ούτε καν η Nova αλλά το εντελώς καινούργιο ConnX-Tv.
Μαζί και εγώ και γι'αυτό το λόγο έκανα μία έρευνα που πιστεύω θα βοηθήσει όλους μας και βρήκα κάποια sites στα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα μπορούμε να δούμε τον αγώνα ζωντανά.

Απο το να τρέχουμε στις καφετέριες, οι οποίες το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουν η δεν προλαβαίνουν να ενεργοποιήσουν το ConnXT-v, καθόμαστε αναπαυτικά στο σπιτάκι μας, κάνουμε το σταυρό μας και ελπίζουμε τα sites μέσω internet που θα δείξουν τον αγώνα να αντέξουν από την πολύ επισκεψιμότητα και να μην μπλοκάρουν.



Αυτό το site είναι νορβηγικό ( http://live.tv2sporten.no/fotball/live/ ) και δείχνει όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων της Νορβηγίας. Χαρακτηριστικά χθες που έπαιζε η Στάμπαεκ στην Δανία με την Κοπεγχάγη το δοκίμασα και το έδειχνε κανονικά.

Μέσα εκεί θα δείξει τον αγώνα απ ότι κατάλαβα και το link που θα οδηγεί απευθείας στην ζωντανή μετάδοση του αγώνα Βαλερέγκα-Πάοκ είναι http://live.tv2sporten.no/fotball/live/?kamp_id=428772

Εάν δεν λειτουργεί ο παραπάνω σύνδεσμος έχουμε και άλλη επιλογή που είναι το http://www.getsport.tv/football/uefa-cup/2009-2010/qualification/qualification-round/vålerenga-fotball-paok--live-online


Επίσης είναι το http://www.bestsoccervids.com/2009/07/valerenga-vs-paok-saloniki-live-online-and-highlights.html

Και τέλος από την τηλεόραση της Βαλερέγκα όπου το site είναι http://www.viftv.no/

16 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε Ερμή!
    Άντε μπας και πάρουμε μια γεύση από ΠΑΟΚ αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να το δείξουν οι Νορβηγοί το παιχνίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίος, να ξέρεις έσωσες κόσμο. Να'σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. na'sai kala aderfe na doume ligo paok toulaxiston kalh douleia ekanes...mpravo as elpisoume na pane ola kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εισαι αψογος αδερφε...respect!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αδερφε μεχρι τωρα που τα εψαξα ειναι ολα pay to view...
    μηπως κανω κατι λαθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το pay to view φίλε μου δεν έπεσε κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου. Ωστόσο καλό είναι να προσπαθήσουμε να μπούμε σε αυτά τα sites λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Να είστε στις επάλξεις αδέρφια αν βρω κάτι καινούργιο και πιο σίγουρο θα σας ενημερώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To http://www.getsport.tv/football/uefa-cup/2009-2010/qualification/qualification-round/vålerenga-fotball-paok--live-online και το http://www.bestsoccervids.com/2009/07/valerenga-vs-paok-saloniki-live-online-and-highlights.html μετά απο έρευνα και επισήμανση του φίλου όντως χρειάζεται να πληρώσεις για να το δεις.

    Το πιο αξιόπιστο site φαίνεται να είναι το πρώτο που έγραψα, http://live.tv2sporten.no/fotball/live/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εισαι μεγαλο αρχηγοπουλο......
    να εισαι καλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ PAY VIEW ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ lOGG IN . ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΖΗΤΑΕΙ 99- ΚΟΡΩΝΕΣ . ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπείτε στην αρχική σελίδα ή εδώ http://mpalakies.blogspot.com/2009/07/sites-live.html έχω αναρτήσει σε καινούργιο άρθρο και άλλα πολλά sites που θα δείξουν τον αγώνα. Είναι όλα free και δε ζητούν ούτε πληρωμές ούτε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή