30 Ιουλ 2009

ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ


Πριν μιλήσω για το παιχνίδι οφείλω να πω ένα Μπράβο στο Κυπριακό κανάλι ΑΛΦΑ που αναμετέδωσε τον αγώνα μέσω δορυφόρου και μπορέσαμε τελικά να το δούμε αφού τα περισσότερα μαγαζιά το είχαν.

Κυρίαρχος του αγώνα ο ΠΑΟΚ αφού σε καμία περίπτωση η Βαλερένγκα δεν τον απείλησε σοβαρά. Πολύ καλό το κέντρο όπου ξεχώρισαν ο Σορλέν, ο Γκαρσία και ο Φωτάκης, κράτησαν αρκετά τη μπάλα με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει συνεχώς τον έλεγχο και την κατοχή.
Πολύ καλός και ο Λίνο όπου με το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του έδωσε το σύνθημα της νίκης και η ομάδα πήρε τα πάνω της. Άτυχος ο Μουσλίμοβιτς, οποίος στη φάση του δεύτερου γκολ που πέτυχε τραυματίστηκε και δε μπόρεσε να το χαρεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αφού η δυνατή βροχή που έπεφτε δημιούργησε βούρκο και λιμνούλες σε όλο το γήπεδο, πράγμα που καθιστούσε πολύ δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών. Καλός και ο Σάντος από τον πάγκο που έκανε ότι αλλαγές έπρεπε τη σωστή χρονική στιγμή.
Πάντως η ομάδα του Πάοκ έδειξε πανέτοιμη για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις σε αντίθεση με την Βαλερέγκα, η οποία είναι στα μισά του πρωταθλήματος της και δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.
Απίστευτος και ο κόσμος που ταξίδεψε στο μακρινό Όσλο της Νορβηγίας και δημιούργησε μία φοβερή ατμόσφαιρα ενώ οι Νορβηγοί μάλλον προτίμησαν να πάνε στη συναυλία της Madonna ή να κάτσουν σπίτι τους αφού το γήπεδο ήταν πολύ άδειο.

Σε μία εβδομάδα ακριβώς η ρεβάνς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση αφού δύσκολα ανατρέπεται το υπέρ του 2-1.



Οι φωτογραφίες πάρθηκαν από το www.goalnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου