7 Δεκ 2009

Κουτσά στραβά... κερδίσαμε


Όταν η ομάδα σου προηγείται στο σκορ με 1-0 μόλις από το 4ο λεπτό (με πέναλτι), αυτό που περιμένεις στη συνέχεια είναι σίγουρα ότι θα παίξει (επιτέλους) μπάλα τώρα που έφυγε το άγχος και δεν θα κυνηγάει το σκορ.
Έλα όμως που ΠΑΟΚ είσαι... που λέμε και εμείς τα Παόκια και η ομάδα μας εξέπληξε, πράγμα που δεν έχουμε συνηθίσει αφού γενικά είναι πολύ προβλέψιμη.
Τα υπόλοιπα 86 λεπτά πραγματικά πήγαν στράφι, δεν δημιουργήθηκε καμία κλασική ευκαιρία και οι παίκτες απ'ότι φάνηκε βολεύτηκαν με το γκολ απο νωρίς και απλά περίμεναν τη λήξη.

Ένας άλλος υπαίτιος για το ότι οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο ήταν και ο Παπασταμάτης που δεν άφηνε το παιχνίδι να εξελιχθεί με τα συνεχή σφυρίγματα του για φάουλ.

Ο μόνος που προσπαθούσε και δημιουργούσε συνέχεια κινδύνους ήταν ο Βιερίνια, η απουσία του Γκαρσία φάνηκε όπως και η μοναξιά του Βιτόλο στα χαφ από τη στιγμή που και ο Ίβιτς δεν είναι κόφτης και το μόνο που μπορεί είναι να δημιουργήσει αλλά και ο Φωτάκης που ήταν πάλι μέτριος.
Το μόνο καλό που είδα και κρατάω είναι η εμφάνιση του Νίκου Αραμπατζή, ο οποίος βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και έχει "φάει" για τα καλά την θέση από τον Σνάουτσερ.
Δεν αξίζει να μιλήσω άλλο για το παιχνίδι, αυτό που χρειάζεται τώρα είναι η ομάδα να προετοιμαστεί κατάλληλα (χωρίς Μουσλίμοβιτς) για τον δύσκολο αγώνα στην Καβάλα που αν πάρουμε έναν βαθμό εγώ προσωπικά θα είμαι ευχαριστημένος.

Ο Ολυμπιακός πέρασε όπως συνηθίζει δύσκολα από την Ξάνθη, η οποία δεν βάζει γκολ με τίποτα, ο Παναθηναικός κέρδισε τον Ατρόμητο 3-1 με δύο γκολ του Κατσουράνη ενώ και ο Άρης πέρασε από τη Λειβαδιά με 0-2 χωρίς να εντυπωσιάσει με το ποδόσφαιρο που έπαιξε.

Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στα Γιάννενα με 2-3 κάνοντας το καλύτερο δώρο στον προπονητή τους Σάββα Κωφίδη ενώ αντίθετα ο συνάδελφος του στον πάγκο των Ιωαννίνων δεν άντεξε και αποτελεί παρελθόν.

Ο Εργοτέλης κέρδισε την Καβάλα με 1-0, ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να κερδίσει και έμεινε σε λευκή ισοπαλία με τον καταδικασμένο Πανθρακικό ενώ στο καλύτερο ίσως παιχνίδι της αγωνιστικής οι Πάνθηρες του Πανιωνίου κατασπάραξαν την ΑΕΚ (3-1)των χιλίων προβλημάτων.

Υ.Γ Έχω βαρεθεί δηλώσεις είτε του προπονητή είτε των παικτών μας, πως κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα και ξεχνάμε την εμφάνιση. Θα κρατήσουμε και θα μιλήσουμε καμία φορά για την πολύ καλή εμφάνιση τους; ή είναι τόσο ψυχροί επαγγελματίες που δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παραπάνω από το αποτέλεσμα..;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου