8 Ιαν 2010

Νίκη σε μια φιλόξενη έδρα...


Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό φεγγάρι και δεν φαίνεται ότι έχει χάσει την φόρμα που είχε πριν τη διακοπή.

Επόμενος αγώνας, το Σάββατο με τον Λεβαδειακό στο "Kompotis Sports Arena" με τον πρόεδρο των Βοιωτών να δίνει κανονικά εισιτήρια και σε μεμονωμένους φιλάθλους της ομάδας μας που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από κοντά.

Προβληματάκι προέκυψε στην άμυνα αφού μετά τον τραυματισμό του Τσιρίλο έχουμε και την απουσία λόγω καρτών του Κοντρέρας και έτσι ο πολύ καλός και σταθερός Μαλεζάς θα έχει παρτενέρ του, τον Σαβίνι. Οι υπόλοιποι είναι γνωστοί αφού ο Σάντος αναμένεται να παρατάξει την ίδια 11αδα με αυτή του αγώνα της Τούμπας με τον Πανιώνιο.

Εκτίμηση μου ότι το παιχνίδι είναι στα μέτρα μας και είναι ευκαιρία για ακόμα ένα ΔΙΠΛΟ αφού ο Λεβαδειακός δεν είναι καθόλου καλή ομάδα και κατ εμέ αποτελεί μετά τον Πανθρακικό τη δεύτερη ομάδα που θα μας αποχαιρετίσει.

Παράλληλα η Διοίκηση κινείται και για μία ακόμα μεταγραφή που θα βοηθήσει πολύ στον επιθετικό τομέα με το όνομα του Νούνο Γκόμεζ να είναι το τελευταίο που έχει ακουστεί.

Την αυλαία ανοίγει το Εργοτέλης-Πανιώνιος και αν οι δύο ομάδες παίξουν όπως πολύ καλά ξέρουν τότε θα δούμε ωραίο και "ανοιχτό" παιχνίδι. Περίπου στο ίδιο στιλ με δύο πολύ καλούς προπονητές να έρχονται αντιμέτωποι ενώ για αποτέλεσμα βλέπω ισοπαλία, με πιθανό σκορ το 1-1.

Ο Παναθηναικός μετά το δώρο του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να μην έχει απώλειες στο δύσκολο παιχνίδι στα Πηγάδια με την Ξάνθη. Προσωπικά τον Νιόπλια από αυτά που έχει δείξει μέχρι στιγμής αλλά και απο τη θητεία του στις μικρές Εθνικές τον έχω σε πολύ εκτίμηση και ίσως είναι η καλύτερη κίνηση του Πατέρα να διώξει τον Τεν Κάτε και να τον αντικαταστήσει με έναν φιλόδοξο και ελπιδοφόρο τεχνικό. Επιθετικό στιλ παιχνιδιού αξιοποιώντας παράλληλα και το σύνολο των παικτών ακόμα και αυτούς που ήταν παραγκωνισμένοι από τον Ολλανδό. Αντίθετα ο Μαντζουράκης είναι προπονητής που φυλάει πολύ καλά τα νώτα του και δεν ανοίγεται ενώ παίζει πάντα για το αποτέλεσμα.

Την Κυριακή το μεσημέρι η βόλτα μας ξεκινάει από την Τρίπολη και το παιχνίδι του Αστέρα με την Καβάλα. Νωθρός και μουδιασμένος παρουσιάστηκε στην Λάρισα ο Αστέρας και η διακοπή περισσότερο κακό έκανε παρά καλό στην ομάδα του Βλάχου. Η Καβάλα έκανε καλό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αλλά προδώθηκε από την τραγική άμυνα της και αν διορθωθούν τα κακώς κείμενα πίσω την βλέπω να παίρνει θετικό αποτέλεσμα και να μην χάνει.

Ο ΠΑΣ Γιάνννενα πολύ πιθανό να κάνει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη αφού παίζει στην Κομοτηνή με τον αδιάφορο Πανθρακικό και θέλει τη νίκη για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις.

Ασυνήθιστο λόγω και τηλεοπτικής μετάδοσης να παίζει ο Ολυμπιακός στις 2.30 το μεσημέρι που υποδέχεται την Λάρισα. Τρίτη σερί γκέλα δεν χωράει για τους ερυθρόλευκους και ήρθε η ώρα και για την Λάρισα να ξεπληρώσει το περσινό Διπλό στο Καραισκάκη που της έδωσε την 5η προνομιούχο θέση.

Ντερμπάκι Θεσσαλονίκης έχουμε με τον Αρη να υποδέχεται τον Ηρακλή σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα και αντιπαλότητα μετά τα όσα είχαν γίνει και στο πρόσφατο παρελθόν. Φαβορί ο ΑΡΗΣ αλλά ο Γηραιός είναι αψυχολόγητος και ποτέ δεν ξέρει κανείς πως θα εμφανιστεί.

Τέλος η ΑΕΚ μετά την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού δείχνει να ανεβαίνει, έχοντας και την ψυχολογία μαζί της και εύκολα ή δύσκολα πιστεύω θα κερδίσει τον Ατρόμητο του Δώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου