16 Οκτ 2009

Παιχνίδι με ΠΑΣες


Μετά τα δύο παιχνίδια της Εθνικής μας με Λετονία (5-2) και Λουξεμβούργο (2-1) που πρέπει να παίξουμε αγώνα μπαράζ (τη Δευτέρα θα γίνει γνωστός ο αντίπαλος μας) για να βρεθούμε το καλοκαίρι στα τελικά του Μουντιάλ της Αφρικής συνεχίζεται κανονικά η 7η αγωνιστική της Super-League. Στο διάστημα που μεσολάβησε είχαμε και τις σημαντικές εξελίξεις στην διοίκηση του ΠΑΟΚ με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να φεύγει και να κλείνει τον κύκλο του σαν Πρόεδρος (για προσωπικούς λόγους όπως είπε) και τον Ζήση Βρύζα να παίρνει τη θέση του και να είναι πλέον ο νέος ηγέτης και εκφραστής όλων των φιλοδοξιών της ομάδας.

Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα του Έλληνα Οτσαλάν-Παράσχου που επιστρέφει στην Τούμπα σαν αντίπαλος. Υπάρχουν κάποιες επιστροφές στην ομάδα με σημαντικότερες αυτές του Μουσλίμοβιτς και του Σνάουτσερ με τον Μούν που κάποιος από αυτούς τους δύο θα πάρει τη θέση του Αραμπατζή στα δεξιά της άμυνας. Ακόμα μία ευκαιρία ίσως δώσει ο Σάντος στον Θανάση Παπάζογλου μετά την κακή προηγούμενη εμφάνιση του (ευτυχώς δεν κόστισε) και τον έχει βασικό στην επίθεση για να αντιστρέψει τελείως και το κλίμα που είναι εναντίον του. Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος αφού η ομάδα των Ιωαννίνων (που θα έχει και τη στήριξη 1.300 φιλάθλων της) όπως μας έχει δείξει μέχρι τώρα και ειδικά εκτός έδρας παίζει σφιχτά για να παίρνει αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν καλείται με έναν από τους μεσοεπιθετικούς του να ξεκλειδώσει την άμυνα των ''παγουράδων'' και να πάρει την νίκη. Τρείς επιλογές έχω με Χ-1 Η/Τ, σκορ 1-0 και Under 2.5

Την αυλαία ανοίγει ο αγώνας στο Παγκρήτιο του Εργοτέλη με τον Άρη. Πολύ ανεβασμένοι οι Κρητικοί (έχουν ρίξει δύο 4αρες στα δύο τελευταία τους) με τον Βερπακόφσκις να βρίσκει την φόρμα του αφού σκόραρε και την Τετάρτη κόντρα στην Εθνική μας. 2.000 περίπου Αρειανοί στην Κρήτη σε ένα παιχνίδι που πιστεύω θα έχει αρκετά γκολ (Over 2.5)

Ο Ολυμπιακός στο Καραΐσκάκη αναμένεται να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης και μάλλον στην 11αδα μετά απο καιρό θα κάνει την εμφάνιση του ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, με τον Ζίκο να κατεβάζει σύστημα 4-4-2 και Ντιόγκο-Μήτρογλου μπροστά.

Ο Ατρόμητος καλείται να κάνει την πρώτη του νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό και πιστεύω θα το καταφέρει με τον Δώνη στο τέλος να πανηγυρίζει.

Λάρισα και Ξάνθη (οι δύο μεγαλύτερες απογοητεύσεις του φετινού πρωταθλήματος) ή αλλιώς Φοβάται ο Γιάννης το Θεριό και το Θεριό τον Γιάννη. Αναμένεται παιχνίδι σκοπιμότητας από Γιάννη(Ματζουράκη) και Μαρίνο(Ουζουνίδη) γιατί και οι δύο θέλουν τους βαθμούς με την Λάρισα να καίγεται περισσότερο αφού δεν έχει ακόμα νίκη. Λίγα γκολ θα έχουμε (Under 2.5)

Ο Ηρακλής θέλει και αυτός νίκη απέναντι στον Πανιώνιο μετά τα δύο ανεπιτυχή εκτός έδρας αποτελέσματα με Καβάλα και ΠΑΟΚ και μπορεί να τα καταφέρει αφού οι Νεοσμυρνιώτες δεν φοβίζουν κανέναν και δεν θα έχουν και τον ''Κινέζο''(Αλβάρο Ρεκόμπα).

Ο Παναθηναικός ταξιδεύει στην Καβάλα με στόχο να υπερασπιστεί το αήττητο που έχει κάνει στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Τεν Κάτε δεν παίζει μπάλα, είχε τύχη και βοήθησαν κάποιες συγκυρίες για να φτάσει στην 1η θέση. Η Καβάλα είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, όταν θέλει ξέρει να αμύνεται (το έδειξε και στο Καραισκάκη) ενώ βγαίνει και με αξιώσεις μπροστά για να σκοράρει. Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση το Διπλό του Παναθηναικού που είχε πολλούς διεθνείς αλλά έχει και μεσοβδόμαδο ευρωπαικό αγώνα.

Τέλος, την ΑΕΚ την βλέπω να ξεσπάει και να κερδίζει τον Πανθρακικό ο οποίος είναι σίγουρα ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου