23 Οκτ 2009

Δείξε τα κότσια σου ρε Κούτσια...


Όπως λέει και το γνωστό συνθηματάκι των οπαδών του ΠΑΟΚ οι εκδρομές δεν σταματάνε... πλέον και οι απουσίες και τραυματισμοί δεν σταματάνε στην ομάδα και ενώ ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος.

Ο Φερνάντο Σάντος ποτέ δεν ήταν σε θέση να έχει όλους τους παίκτες του μαζί ή έστω αυτούς που προόριζε για βασικούς.
Νέος τραυματισμός λοιπόν του Φιλόμενο που θα μείνει έξω για περίπου 20 μέρες αλλά και του Σέρτζιο Κονσεισάο (10 μέρες) που έρχονται να προστεθούν σε αυτά του Αμπουμπακαρί, Μουσλίμοβιτς και Μπιζέρα ενώ Βιτόλο και Μούν μόλις αποθεραπεύτηκαν.
Βέβαια όπως όλα δείχνουν επιστρέφει ο Κοντρέρας στην 11άδα και θα πλαισιώσει την άμυνα μαζί με τον Τσιρίλο. Για δεξί μπακ θα παίξει είτε ο Αραμπατζής (γιο-γιο θα τον κάνει ο Λέτο) είτε ο Σνάουτσερ που είναι ανέτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι όμως εγώ τον προτιμώ γιατί είναι καλύτερος αμυντικός και η αριστερή πλευρά του Παναθηναικού είναι πολύ δυνατή με τον Λέτο. Στα αριστερά θα παίξει ο Σαβίνι που είναι πιο συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα από τον Λίνο.

Ο Παπάζογλου όπως όλα δείχνουν δεν θα ξεκινήσει και ο Σάντος μάλλον θα "βαφτίσει" τον Ίβιτς φορ ή θα τον έχει σαν κρυφό μαζί με το Φωτάκη για να βοηθούν και τους Κουτσιανικούλη-Βιερίνια που θα είναι στα χαφ, έχοντας όμως αυξημένες αρμοδιότητες στην επίθεση του ΠΑΟΚ.
Οι τρεις παίκτες στο κέντρο θα είναι ο πολύ ανεβασμένος Γκαρσία, ο Σορλέν και ο αθόρυβος αλλά ουσιαστικός Φωτάκης.

Με έξυπνη τακτική, μεγάλη προσοχή στην άμυνα και καλή εμφάνιση από κομβικούς παίκτες όπως ο Κουτσιανικούλης, ο Βιερίνια και ο Ίβιτς σίγουρα θα πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Ελπίζω ο "γίγαντας" Βασιλάκης να συνεχίσει την παράδοση των καλών εμφανίσεων με γκολ που είχε πέρυσι στον Εργοτέλη στα παιχνίδια με τον Παναθηναικό.

Ο Παναθηναικός δεν φοβίζει και μέχρι στιγμής ότι νίκες και βαθμούς έχει πάρει το έχει κάνει με τα ψέματα. Είδαμε εξάλλου όλοι και το παιχνίδι στην Καβάλα που ήταν απαράδεκτος και πολύ τυχερός που πήρε την ισοπαλία στο τέλος. Κάποια στιγμή αυτή η τύχη που έχει θα σταματήσει και ελπίζω να αρχίσει από την Κυριακή στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής ο Άρης υποδέχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης την ΑΕΚ. Τραγικός στην Κρήτη που έπαιζε και με παίκτη παραπάνω ήταν ο Άρης και παρόλα αυτά δεν δημιούργησε ούτε μία καλή ευκαιρία. Η ΑΕΚ θα έχει την κούραση από το παιχνίδι της Πέμπτης με τη ΜΠΑΤΕ που έχασε ενώ και στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό δυσκολεύτηκε πολύ να νικήσει. Επιφυλακτικά θα πάνε και οι δύο προπονητές αφού κανένας δεν θέλει να χάσει οπότε ίσως έχουμε ισοπαλία.

Ο Ηρακλής ψάχνει το ρόπαλο του στα τελευταία παιχνίδια και ο Λεβαδειακός ψάχνει την εύνοια που είχε πέρυσι σε ματς καρμπόν στην έδρα του για να κερδίσει.

Μια από τα ίδια και για τον Πανθρακικό που μετά την καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ θέλει να κάνει την πρώτη του νίκη με τη Λάρισα. Οι Θεσσαλοί έσπασαν το ρόδι την προηγούμενη αγωνιστική με την Ξάνθη και έτσι θα είναι πιο χαλαροί. Τίποτα το ιδιαίτερο και οι δύο ομάδες με την ομάδα της Κομοτηνής όμως να έχει μεγαλύτερο κίνητρο και μεγαλύτερη θέληση για τους βαθμούς, τους οποίους πιστεύω ότι θα πάρει οριακά.

Η Καβάλα και ειδικά ο Ονουάτσι με τον Ορούμα αν παίξουν όπως με τον Παναθηναικό θα κερδίσουν μόνοι τους την Ξάνθη αφού οι Θρακιώτες δεν βλέπονται και ίσως είναι η πιο αντί-τηλεοπτική ομάδα στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου