18 Οκτ 2009

Γύρισαν όλα ΤΟΥΜΠΑ...


Ο ΠΑΟΚ για να λέμε την αλήθεια δεν ήταν καλός το Σάββατο με τον ΠΑΣ, όμως έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη. Καλή εμφάνιση από το σύνολο των παικτών με τον Πάμπλο Γκαρσία να ''τρώει'' το γήπεδο και τον Μαλεζά να πραγματοποιεί ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση στην άμυνα. Τα γκολ προήλθαν από τους δύο ακραίους μας μπακ, τον Λίνο με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ και τον Αραμπατζή με σουτ έξω από την περιοχή, που κάποια λεπτά πριν έκανε τραγικό λάθος και λίγο έλειψε να κρεμάσει την ομάδα. Τα Γιάννενα στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαν πολύ καλά στο γήπεδο και είχαν και τις δύο καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα για να σκοράρουν. Μετά τα δύο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα έπαιξε πιο ελεύθερα πήρε το πάνω χέρι και δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το αποτέλεσμα.

Επόμενη αποστολή ο δύσκολος αγώνας στο Ο.Α.Κ.Α. με τον Παναθηναικό. Τα έχω πει πολλές φορές και η γνώμη μου για το πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα είναι να πάρουμε παράδειγμα την Καβάλα σήμερα. Μπορεί να μην πήρε την νίκη που άξιζε αλλά κέρδισε σίγουρα τις εντυπώσεις. Έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα που μπαίνει μέσα μόνο για τη νίκη. Κάθετες μπαλιές, ταχύτητα και έξυπνη τακτική τα μυστικά της αλλά έτυχε να έχει και σε μεγάλη μέρα τους δύο καλύτερους της παίκτες, Ορούμα και Ονουάτσι που έκαναν πολλές φορές άνω-κάτω την άμυνα του Παναθηναικού. Ήταν ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος που έχω παρακολουθήσει και σε αυτό οφείλεται κυρίως η γηπεδούχος ομάδα και ο τρόπος που αντιμετώπισε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Εργοτέλης και Άρης κακοποίησαν το ποδόσφαιρο σε ένα παιχνίδι που δεν είχε καθόλου φάσεις με τις δύο ομάδες να παίζουν πολύ επιφυλακτικά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν και να έρθουν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Πραγματικά δεν πιστεύω να άντεξε κανείς να το δει μέχρι το τέλος και αν το έκανε κάποιος σίγουρα πόνεσαν τα μάτια του.

Στον Ολυμπιακό με την έλευση του Ζίκο φαίνεται να άλλαξαν πολλά πράγματα αφού η εμφάνιση που πραγματοποίησε με τον Αστέρα ήταν μετά από καιρό αυτή που θέλουν οι οπαδοί του.

Η Λάρισα πήρε νίκη ανάσα με αντίπαλο την Ξάνθη η οποία κατέβηκε για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι πολύ αμυντικά και το πλήρωσε.

Ο Ατρόμητος πήρε μπρος στο δεύτερο ημίχρονο και με τρία γκολ, από τα οποία τα δύο τα έβαλε ο Αναστασάκος υποχρέωσε τον Λεβαδειακό σε ακόμα μία ήττα.

Ο Ηρακλής έχασε μέσα στην έδρα του από τον Πανιώνιο που ήταν απλά πιο αποτελεσματικός στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε και έφυγε με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε πολύ αλλά επικράτησε με 3-2 του αξιόμαχου Πανθρακικού σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ εκατέρωθεν. Παρόλο που κέρδισε οι ποδοσφαιριστές της έφυγαν από το γήπεδο και πάλι με αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου