5 Οκτ 2009

Έσπασε η Γκίνια


Άν δεν κέρδιζε και σήμερα ο ΠΑΟΚ θα ήταν μεγάλη αδικία και ευτυχώς οι δύο αλλαγές του Σάντος (Κοντρέρας και Ίβιτς) με έναν ωραίο συνδυασμό έδωσαν τους 3 βαθμούς και αλλάξαν τελείως την κατάσταση στην ομάδα. Μια μεγάλη νίκη ψυχολογίας κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, ο οποίος όμως στο δεύτερο ημίχρονο είχε μόνο αμυντικές διαθέσεις και πήγε να ''κλέψει'' τον βαθμό.
Ένας Λαός συγκλονιστικός που όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο φώναζε υπέρ της ομάδας και εμψύχωνε τους παίκτες. Μετά από πολύ καιρό κάποιοι απο τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έδειξαν τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές καλές ευκαιρίες για γκολ. Κάτι η γκίνια, το άγχος, η πίεση, κάτι η άσχημη ψυχολογία των περισσότερων παικτών έδωσαν παράταση στην αγωνία. Η λύτρωση όμως ήρθε στο 87' και το κλίμα στην ομάδα θέλω να πιστεύω ότι βελτιώθηκε.
Απολαυστικός για ακόμα ένα παιχνίδι ο Βιερίνια που έκανε ότι ήθελε ενώ λίγο έλειψε ο Παπάζογλου να είναι ο μοιραίος παίκτης χάνοντας την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Οι παίκτες κυρίως στην άμυνα (Αραμπατζής, Τσιρίλο) συνεχίζουν να απογοητεύουν και να κάνουν πολύ συχνά λάθη, τα οποία αργά η γρήγορα αν δεν τα εξετάσουν και δεν τα διορθώσουν στην προπόνηση θα κοστίσουν στην ομάδα.
Διακοπή έχουμε μπροστά μας στο πρωτάθλημα λόγω του αγώνα της Εθνικής μας την άλλη εβδομάδα και θα έλεγα ότι έρχεται στο κατάλληλο σημείο αφού οι περισσότεροι τραυματίες θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Η σημερινή νίκη πάντως ήταν για ακόμα ένα λόγο σημαντική καθώς αφιερώνεται στη μνήμη των 6 αδικοχαμένων αετόπουλων που βρήκαν τραγικό θάνατο πριν απο 10 χρόνια στα Τέμπη επιστρέφοντας από εκδρομή στην Αθήνα που είχαν πάει για να δούν την αγαπημένη ομάδα τους.

<< ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ >>

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, ξεχώρισε η ήττα της ΑΕΚ στην Ξάνθη στην οποία βοήθησε και ο Κάκος (ακυρώνοντας κανονικό γκολ των Κιτρινόμαυρων) και για μία ακόμα φορά επιβεβαίωσε ότι είναι ΚΑΚ-ιστ-ΟΣ διαιτητής. Ο Παναθηναικός κέρδισε την αγνώριστη φέτος Λάρισα με 4-0 με τον Σισέ να βάζει 2 γκολ. Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολο απόγευμα το Σάββατο στη Λειβαδειά κερδίζοντας 0-3, ο Άρης στραβοπάτησε στην Κομοτηνή αφού έμεινε στο 1-1 με τον Πανθρακικό, ο οποίος πήρε τον πρώτο του βαθμό. Τα Γιάννενα νικήσαν με 2-1 την Καβάλα σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ο Πανιώνιος κέρδισε στο τέλος τον Ατρόμητο και πήρε την πρώτη του νίκη ενώ ο Εργοτέλης υποχρέωσε τον Αστέρα Τρίπολης στην πρώτη του ήττα (και μάλιστα βαριά) εντός έδρας με 2-4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου