28 Σεπ 2009

Τα μυαλά μας πονάνε...


Τραγική και η χθεσινή εικόνα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ατρόμητο και πλέον η ομάδα ψάχνει ένα ηλεκτροσόκ που θα την επαναφέρει στα καλά αποτελέσματα. Κριτική στον Σάντος δεν μπορεί να γίνει διότι δεν είχαμε κανέναν διαθέσιμο επιθετικό και γενικά απο την αρχή της σεζόν έχει πολλές απουσίες από τραυματισμούς. Κριτική στους παίκτες και βέβαια πρέπει να γίνει που δείχνουν (αυτοί που παίζουν κυρίως) ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση και είναι οι κύριοι υπαίτιοι για την κακή εικόνα και τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας. Για έναν ακόμα αγώνα μας ακυρώνουν γκολ ανεξάρτητα αν ήταν η δεν ήταν φαίνεται ότι δεν μας σέβονται πλέον και με την πρώτη ευκαιρία σφυρίζουν κόντρα.

Πάντως πιστεύω ότι με την επιστροφή Σνάουτσερ στα δεξιά της άμυνας (ο Αραμπατζής δεν το έχει, δεν κάνει ας επιστρέψει στον Πανσερραικό καλύτερα), Μαλεζάς (έχει βελτιωθεί πολύ η εικόνα της άμυνας και σε αυτό ευθύνεται ο Έλληνας παίκτης) με Κοντρέρας στην άμυνα (ο Τσιρίλο είναι επιρρεπής σε λάθη και αυτό έχει κοστίσει) και Σαβίνι στα αριστερά (ο Λίνο είναι περισσότερο χαφ αφού ούτε να μαρκάρει καλά μπορεί και πολλές φορές ξεχνιέται μπροστά).
Στο κέντρο σίγουρα θα δώσει άλλη πνοή ο Βιτόλο (κόβει,φτιάχνει παιχνίδι, έχει τρεξίματα) που για εμένα είναι η καλύτερη μεταγραφή που έγινε φέτος και κοστίζει πολύ η απουσία του μέχρι στιγμής. Γκαρσία, Ίβιτς πρέπει να μείνουν στον πάγκο και Φωτάκης, Σορλέν πιστεύω θα πρέπει να είναι οι άλλοι δύο του κέντρου ενώ μπροστά σίγουρα ο Βιερίνια (πολύ φορμαρισμένος και ορεξάτος και είναι ο μόνος που παλεύει σε κάθε ματς) αλλά και ο Μουσλίμοβιτς, ο οποίος πρέπει να συνέλθει γιατί χαλάει όλο αυτό που έφτιαξε στο πρώτο μισό του περσινού πρωταθλήματος που τους είχε ενθουσιάσει όλους. Άλλη μία θέση μένει στα αριστερά που την μοιράζονται ο Κονσεισάο με τον Κουτσιανικούλη, με τον νεαρό μέσο να θέλει ακόμα χρόνο να προσαρμοστεί στις μεγάλες απαιτήσεις αφού δεν έχει βρει ακόμα τον πραγματικά καλό του εαυτό.

Επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή στην Τούμπα τη Δευτέρα λόγω εκλογών και είναι μονόδρομος η νίκη. Μοναδικός επιθετικός θα είναι ο Παπάζογλου που επιστρέφει από τιμωρία και ελπίζω να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνετε σε ένα ντέρμπι και να γίνει ήρωας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου