11 Σεπ 2009

Μάχη στην ΤΡΙΠΟΛΗτσα


Μετά την απογοήτευση και την ντροπή που μας πρόσφερε η Εθνική μας ομάδα στα δύο παιχνίδια με Ελβετία και Μολδαβία επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς με την 3η αγωνιστική της Super-League.

Με τον ΑΣΤΕΡΑ στην ΤΡΙΠΟΛΗ αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ την Κυριακή θέλοντας να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία που είχε κερδίσει με 0-2.
Ο νεαποκτηθέντας Μούν μάλλον θα ξεκινήσει βασικός δεξιά στην άμυνα και με τους Σορλέν, Γκαρσία και Κονσεισάο να επιστρέφουν από τους τραυματισμούς τους. Στην άμυνα μετά από την αποθεραπεία του σε χρόνο ρεκόρ θα αγωνιστεί ο Μπρούνο Τσιρίλο έχοντας παρτενέρ του τον Στέλιο Μαλεζά. Πάνοπλος ο Αστέρας έχοντας τιμωρημένο μόνο τον Φυτανίδη. Κλειστό ματς με λίγα γκολ λογικά.

Το Σάββατο ανοίγει την αυλαία το ΛΑΡΙΣΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ με τον Δώνη να επιστρέφει στην πόλη που αρχικά τον αγάπησε αλλά τελικά έφυγε με άσχημο τρόπο. Λίγα γκολ και εδώ αφού οι δύο ομάδες δεν σκοράρουν εύκολα.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μετά τη ντροπιαστική πεντάρα που έφαγε από τον Εργοτέλη σε φιλικό θα συνέλθει και θα κερδίσει την ΚΑΒΑΛΑ η οποία όμως δεν πιστεύω ότι θα πέσει αμαχητί.

Ο ΑΡΗΣ στο Χαριλάου υποδέχεται τον πολύ σκληρό για να πεθάνει ΠΑΣ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Σκληροτράχηλη ομάδα του Παράσχου η οποία και μπροστά διαθέτει παίκτες που μπορεί να κάνουν τη ζημιά. Αν βάλει γκολ και κερδίσει ο Άρης θα το κάνει στο δεύτερο ημίχρονο ενώ και εδώ βλέπω ''σφιχτό'' ματς με λίγα γκολ.

Την Κυριακή, ξεκινώντας από το Παγκρήτιο ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ υποδέχεται την Ξάνθη. Με πολύ ανεβασμένη την ψυχολογία του μετά την πολύ καλή εμφάνιση και το εντυπωσιακό σε έκταση σκορ κόντρα στον πρωταθλητή πιστεύω θα συνεχίσει το ίδιο θετικά και θα ΝΙΚΗΣΕΙ την ΞΑΝΘΗ η οποία απογοήτευσε στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Το ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μου είναι αδιάφορο και δεν θα μου προξενήσει κανένα αποτέλεσμα έκπληξη.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ θα περάσει εύκολα η δύσκολα από την Κομοτηνή και θα ΚΕΡΔΙΣΕΙ τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ.

Τέλος, η ΑΕΚ με τον ΗΡΑΚΛΗ αναμένω να μας χαρίσουν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με αρκετά τέρματα και διακυμάνσεις στο σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου