21 Σεπ 2009

Άν όχι τώρα...ΠΟΤΕ?


Η αλήθεια πονάει αλλά η ερώτηση είναι μάλλον ρητορική... ΠΟΤΕ
Αν δεν αλλάξει φιλοσοφία (με ότι συνεπάγεται αυτό) αυτή η μεγάλη ομάδα που λέγεται ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να κερδίσει ποτέ τον Ολυμπιακό όπως και κανένα άλλο μεγάλο παιχνίδι.
Ο Κάκος για ακόμα μία φορά εκνευριστικός, κυριάρχησαν οι δυνατές κόντρες και τα πολλά νεύρα, η Άμυνα του ΠΑΟΚ τραγική και απούσα (κυρίως ο Λίνο και ο Τσιρίλο), ο Βιερίνια εξαιρετικός (μόνο αυτός διασώθηκε). Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, η ομάδα έχει πρόβλημα. Και στην επίθεση αλλά πλέον και στην άμυνα που δεν μας είχε συνηθίσει τουλάχιστον πέρσι.
Θα συνιστούσα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αύριο αντί για προπόνηση να κάτσουν να δούνε καλύτερα τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης που έγινε το Σάββατο βράδυ (σκορ 5-2) μπας και καταλάβουν πώς παίζεται αυτό το άθλημα που λέγεται Ποδόσφαιρο γιατί αυτό που παίξανε σήμερα σίγουρα δεν ήταν τέτοιο.

Ξεκίνησαν με τις πιο ευνοϊκές συνθήκες αφού ήρθε γρήγορα το πρώτο γκολ με τον Βιερίνια όμως στη συνέχεια οπισθοχώρησαν χωρίς κανένα λόγο και στο τέλος τιμωρήθηκαν. Αρχικά με το γκολ του Ντιόγκο λίγο πριν το ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα με τον Αβράαμ Παπαδόπουλο, ένα γκολ που πιθανό να ήταν και offside.

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής, το Σάββατο η Καβάλα και ο Ηρακλής κέρδισαν στις έδρες τους Ατρόμητο και Λάρισα αντίστοιχα με το ίδιο σκορ 2-1 ενώ ο Αστέρας Τρίπολης παίζοντας στην κόντρα και χάρη στην αποτελεσματικότητα του πήρε μεγάλη νίκη από τον Πανιώνιο στη Ν.Σμύρνη με 1-3.

Στα υπόλοιπα σημερινά τώρα, έπεσα μέσα σχεδόν σε όλες τις εκτιμήσεις μου αφού Λεβαδειακός και Εργοτέλης μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο πιο παραγωγικό παιχνίδι της ημέρας (2-2), η Ξάνθη κέρδισε δύσκολα τον Πανθρακικό με 1-0 και ο ΠΑΣ Γιάννενα ήρθε ισόπαλος με την ΑΕΚ (1-1). Στο καλύτερο παιχνίδι και από πλευράς φάσεων και ευκαιριών αλλά και ενδιαφέροντος ο Παναθηναικός λύγισε τον Άρη στο τέλος κερδίζοντας τον με 2-1, ένα αποτέλεσμα που κρίνεται άδικο αφού ο Άρης ήταν πολύ καλός, είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες για γκολ ενώ στο 90' δεν του δόθηκε και πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου