26 Σεπ 2009

Ακέφαλος επιθετικά




Είπαμε η γκαντεμιά και η άσχημη περίοδος της ομάδας του ΠΑΟΚ είναι γεγονός. Μουσλίμοβιτς και Φιλομένο τραυματίες και οι δύο (θλάση) για δύο εβδομάδες σίγουρα εκτός ενώ ήρθε και η αποβολή του Παπάζογλου να χειροτερέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα για τον αγώνα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Πειράματα και αλχημείες από τον Σάντος για τον παίκτη που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Ίβιτς και Βιερίνια που είναι και πολύ φορμαρισμένος οι δύο υποψήφιοι.
Πολύ δύσκολος ο αγώνας με τον Ατρόμητο του Δώνη, που και αυτός δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα να θέλει βαθμούς. Πιθανό να δούμε λίγα γκολ αφού ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό ενώ ο Ατρόμητος θα στηριχθεί στον πρώην παίκτη μας Αναστασάκο που τον γνωρίζουν πολύ καλά οι πρώην συμπαίκτες του.

Το Σάββατο ο Άρης πιστεύω θα επιστρέψει στις νίκες μετά τον αγώνα με τον Παναθηναικό που αδικήθηκε ενώ ντεμπούτο στον πάγκο της Ξάνθης θα κάνει ο Μαντζουράκης που επέστρεψε για 4η φορά στους Θρακιώτες.

Η Λάρισα υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με τους Θεσσαλούς να θέλουν πάση θυσία τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κερδίσει εύκολα η δύσκολα τον κακό Πανιώνιο με το μυαλό του να το έχει περισσότερο στην Αγγλία και στον αγώνα μεσοβδόμαδα με την Άρσεναλ.

Την Κυριακή, ο αήττητος μέχρι στιγμής Αστέρας φιλοξενεί στην Τρίπολη τον Λεβαδειακό, με τον οποίο θα κάνει ντεμπούτο ο Κίκε Ερνάντεθ. Λογικά δεν θα δυσκολευτούν οι Αρκάδες να κερδίσουν.

Ο Πανθρακικός ταξιδεύει στο Παγκρήτιο για να αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη και πιστεύω ότι θα κάνει την έκπληξη και θα πάρει τους πρώτους του βαθμούς κόντρα στους Κρητικούς.

Ακόμα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στη Μακεδονία ανάμεσα στην γηπεδούχο Καβάλα και τον Ηρακλή, ο οποίος θα έχει και την στήριξη πολλών οπαδών του. Δυνατό και ωραίο ματς πιστεύω ότι θα γίνει και ίσως δούμε και αρκετά γκολ.

Την αυλαία κλείνει το ντέρμπι της Αθήνας με την γηπεδούχο ΑΕΚ να θέλει νίκη για να ρεφάρει και την ήττα από τον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Ο Παναθηναικός δεν παίζει καλά, δυσκολεύτηκε πολύ και χρειάστηκε και τη βοήθεια του διαιτητή για να κερδίσει τον Άρη. Θα κερδίσει η ΑΕΚ με τον Μπάγιεβιτς να συμμαζεύει την ομάδα και να υπερέχει κατά κράτος του Τεν Κάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου