23 Σεπ 2009

Ο Χαμένος...Χάνεται



Η αναφορά στον τίτλο γίνεται για τον πολύ σημαντικό αγώνα σήμερα του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε αναβληθεί την 1η αγωνιστική λόγω των πυρκαγιών. Λίγο αργότερα αναμετρούνται και η ΑΕΚ με τον ανεβασμένο Ολυμπιακό.

Άσχημα τα πράγματα και στις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να απογοητεύει τους φιλάθλους του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, τον Ζαγοράκη να είναι προβληματισμένος ενώ και ο Σάντος σε πολύ δύσκολη θέση αφού σε τυχόν στραβοπάτημα στη Ν. Σμύρνη το μέλλον του στην ομάδα αναμένεται δυσοίωνο. Το μοναδικό καλό είναι ότι ο Κοντρέρας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε στην αποστολή της ομάδας κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Ο Μουσλίμοβιτς δεν παίζει λόγω θλάσης που υπέστη στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Φιλομένο να παίρνει τη θέση του. Στον πάγκο και ο Λίνο, ο οποίος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής με τον Ολυμπιακό, ο Σαβίνι μετατίθεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Μαλεζάς επιστρέφει μετά από καιρό στα στόπερ μαζί με τον Τσιρίλο. Στην εντεκάδα και ο έμπειρος Κονσεισάο αντί του Κουτσιανικούλη.

Η κατάσταση στον Πανιώνιο είναι λίγο πολύ παρόμοια, με τον Φερέρα να παίζει τη θέση του μετά τα πολύ άσχημα αποτελέσματα των πρώτων 3 αγωνιστικών. Ματς ζωής και θανάτου και για τους δύο λοιπόν με τον ηττημένο να περνάει ακόμα δυσκολότερες στιγμές. Ανοιχτά εκτιμώ ότι θα παίξουν και οι δύο αφού θα πάνε για τη νίκη.

Στο ντέρμπι στην Αθήνα είναι όλα ανοιχτά αφού η καλή κατάσταση και ψυχολογία του Ολυμπιακού εξισορροπείται από την έδρα της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου