17 Σεπ 2009

Πανωλεθρία στην Ευρώπη...



Τραγική η σημερινή μέρα για τους δύο εκπροσώπους της χώρας μας στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στο Europa-League.

Ο Παναθηναικός αρχικά πλήρωσε για ακόμα μία φορά την άσχημη εμφάνιση των αμυντικών του και η Γαλατασαράι δεν άφησε την ευκαιρία και τον τιμώρησε. Οι Τούρκοι έπαιξαν πολύ έξυπνα και ήταν ιδιαίτερα εύστοχοι. Μπάρος, Ελάνο, Κιούελ και Κειτά έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα των Πρασίνων ενώ σε άσχημη βραδιά βρέθηκε και ο Γκαλίνοβιτς, ο οποίος αποδοκιμαστηκε μετά το 0-3. Μετά και το 3ο γκολ των Τούρκων, ο Παναθηναικός ξύπνησε και έκανε κάποιες καλές ευκαιρίες με αποτέλεσμα να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Σαλπιγγίδη ενώ και ο Πετρόπουλος είχε ένα δοκάρι και έχασε άλλη μία καλή ευκαιρία.
Μετά και από αυτό το παιχνίδι το μόνο σίγουρο για τις κακές εμφανίσεις και τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας είναι η άμυνα, η οποία είναι ο αδύναμος κρίκος και οι περισσότεροι αμυντικοί είναι αναξιόπιστοι. Όλος ο κόσμος το βλέπει και το έχει καταλάβει αυτό παρά μόνο η Διοίκηση και ο Τέν Κάτε που το καλοκαίρι στις μεταγραφές δεν κατάφεραν να αποκτήσουν τουλάχιστον έναν καλό αμυντικό.

Λίγο αργότερα στο λιμάνι του Λίβερπουλ είχαμε και το ναυάγιο της ΆΕΚ, η οποία διασύρθηκε εύκολα με 4-0 από την Έβερτον χωρίς την παραμικρή αντίσταση. Φανερά αδύναμη στα στημένα (όπου δεν είχε και τη βοήθεια του Μαιστόροβιτς που έλειπε) αφού μόλις στο 17' ήταν πίσω με 2-0 με δύο γκολ που προήλθαν από στημένες φάσεις.
Στον ίδιο ρυθμό κύλησε και το υπόλοιπο του αγώνα ενώ ήταν και άτυχη αφού αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή ο Άλβες με αποτέλεσμα να μπερδευτεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση στην άμυνα (έπαιζαν πρώτη φορά μεταξύ τους ο Γιάχιτς με τον Άρσε).
Τον αγώνα τον τελείωσε με 9 παίκτες ύστερα απο τις αποβολές του Αραούχο και του Σάχα σε ένα εφιαλτικό βράδυ για την Ένωση που θέλει να ξεχάσει γρήγορα.

2 σχόλια:

  1. αυτο ποθ με ενοχλει οτι στο 2ημιχρονο και η γαλατα και η εβερτον εσπαγαν πλακα με τισ ελλινικιεσ αμυνες!!! ειδικα ο βαζελοσ τρωει 3 απο τιν σπαρτα 3 απο ατλετικο και 3 απο την γαλατα......ελεος...που ειναι το χαμμερ της αμυνας? μιπως αραζει μαζι με τον αρειστερο χαφ του γαβρου? τουλαχιστον η αεκ επαιζε στην αγγλια οπου ολες οι ομαδες ειναι τουλαχιστον 2 ταχυτητες πιο πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ας ελπίσουμε να ήταν μια κακή μέρα και των δύο και αργότερα να σταθούν στο ύψος τους στην Ευρώπη γιατί θέλουμε και βαθμούς σαν Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή