13 Σεπ 2009

Έβγαλε τα μάτια του



Για 62 λεπτά ο ΠΑΟΚ ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα αλλά ένα αβίαστο λάθος του Τσιρίλο στην άμυνα που δεν πρόσεξε ότι ο επιθετικός της ΤΡΙΠΟΛΗΣ καραδοκούσε κόστισε στην ομάδα τη νίκη. Εκτός από την απώλεια των βαθμών της νίκης όμως, ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Βιτόλο που απ' ότι λένε οι πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει για αρκετό καιρό έξω. Καταραμένο γήπεδο αυτό του ΑΣΤΕΡΑ για τον Ισπανό μέσο, ο οποίος και πέρυσι με τη φανέλα του Άρη είχε τραυματιστεί στο ίδιο γήπεδο και πάλι στα πρώτα λεπτά του αγώνα (κάταγμα στο ζυγωματικό).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ καλά πάντως με τον Φωτάκη να επιβεβαιώνει το πολύ καλό μακρινό σουτ που έχει και με ένα εκπληκτικό γκολ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Από το 70ο λεπτό και μετά η ομάδα κουράστηκε και δεν δημιούργησε καμία κλασική ευκαιρία για γκολ.
Εκτός από τον Τσιρίλο που ήταν ο μοιραίος παίκτης, πολύ κακός ήταν και ο Αραμπατζής που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν ασταθής, έδινε τη μπάλα λες και ήθελε να την ξεφορτωθεί ενώ σε κάθε μαρκάρισμα του φλέρταρε με την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κρίμα γιατί μετά από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε δεν έχει καταφέρει να επανέλθει στο επίπεδο που βρισκόταν κάποτε.
Μπροστά Ίβιτς και Μουσλίμοβιτς ήταν μια από τα ίδια, με τον Σέρβο να καθυστερεί συνεχώς την ανάπτυξη του παιχνιδιού και τον Βόσνιο να μην μπορεί να γίνει με τίποτα απειλητικός.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η γκέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (για να πω την αλήθεια την περίμενα) σε ένα σχετικά άδειο και όπως δεν το έχουμε συνηθίσει Καραισκάκη αφού η ΚΑΒΑΛΑ κράτησε άνετα στο 0-0 το παιχνίδι ενώ λίγο πριν το τέλος είχε και την μεγαλύτερη ευκαιρία να κερδίσει το ματς. Η ομάδα του Παπακώστα δείχνει ότι εκτός έδρας θα κάνει πολλές ζημιές και θα παίρνει αποτελέσματα.
Επίσης το Σάββατο ο ΆΡΗΣ επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ενώ η ΛΑΡΙΣΑ δεν κατάφερε να κερδίσει στο καλύτερο και πιο παραγωγικό παιχνίδι της αγωνιστικής τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ αφού έμεινε στο 2-2.

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ όπως προέβλεψα κέρδισε την ΞΑΝΘΗ (1-0), που απογοήτευσε για ακόμα μία αγωνιστική, δείχνοντας ότι του έκανε καλό η φιλική 5άρα επί του Ολυμπιακού μεσοβδόμαδα. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ επίσης με 1-0 επικράτησε του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που παρόλα αυτά ήταν καλύτερος.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κέρδισε με χίλια ζόρια τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ στην Κομοτηνή (1-0) και σκόραρε με τον Λέτο στην μοναδική στιγμή που αδράνησε η άμυνα των γηπεδούχων.
Τέλος η ΑΕΚ κέρδισε τον ΗΡΑΚΛΗ με 1-0.
Το συγκεκριμένο σκορ να σημειώσω ότι ήρθε στα 5 από τα 8 συνολικά παιχνίδια αυτής της 3ης αγωνιστικής, οπότε ψηφίζετε σίγουρα ως το σκορ της αγωνιστικής.

2 σχόλια:

  1. Αδερφε λιγο σεβασμος στο ονομα ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ 4 ΓΡΑΜΜΑΤΑ .
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λάθος έγινε εκ παραδρομής αδερφέ και έχεις δίκιο. Άλλωστε όπως έχεις καταλάβει ΠΑΟΚτσης είμαι και εγώ και δεν είχα καμία πρόθεση να μην το σεβαστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή