24 Σεπ 2009

ΣΦΑΓΗ ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ



Για άλλη μία φορά η ομάδα μας αδικείται και δεν παίρνει αυτό που της αξίζει. Άλλη μία σφαγή και ένα χειρουργείο στην Αθήνα με υπαίτιο αυτή τη φορά έναν επόπτη, τον κ. Παπαχαραλάμπους, ο οποίος ακύρωσε καθαρότατο γκολ του Βιερίνια.
Για τα αγωνιστικά δεν έχω να πω πολλά καθώς τον αγώνα στιγμάτισε και καθόρισε αυτή η διαιτητική απόφαση.
Το ρεσιτάλ ατυχίας δεν σταμάτησε βέβαια για τον ΠΑΟΚ ούτε και σήμερα αφού μετά τον Μουσλίμοβιτς, τραυματίστηκε και ο Φιλομένο που στη θέση του μπήκε ο Παπάζογλου, ο οποίος όμως έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα και αποβλήθηκε. Έτσι η ομάδα ξέμεινε από επιθετικούς για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και τώρα κάποιοι θα καταλάβουν ότι ο σχεδιασμός της ομάδας με τρείς επιθετικούς ήταν τελείως λανθασμένος. Δεν μπορεί μία μεγάλη ομάδα να βγάλει ολόκληρη χρονιά με τρείς επιθετικούς. Τουλάχιστον ας κρατούσαν τον Αθανασιάδη και ας μην τον δίνανε δανεικό. Είχαμε που είχαμε πρόβλημα στην επίθεση και στο σκοράρισμα τώρα έδεσε το γλυκό. Μοναδικός αξιόπιστος μπροστά είναι πλέον ο Βιερίνια, ο οποίος φέτος δείχνει αναγεννημένος.

Επίσης, δεκτή έγινε η παραίτηση του Βασίλη Γκαγκάτση και έτσι δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του (ποιες;;;) στην ομάδα.

Α και κύριε Παπαχαραλάμπους μπράβο σας που έχετε τα κάκαλα και παραδέχεστε το λάθος σας αλλά μεταξύ μας... να την χέσω τη συγγνώμη σας, η αλλοίωση αποτελέσματος δεν αλλάζει όπως και η βαθμολογία, φέρτε άλλους δύο βαθμούς που στερήσατε σήμερα με την απόφαση σας και το ξανασυζητάμε.

Και έτσι γιατί εμείς τα ΠΑΟΚια είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες σφαγές όλα αυτά τα χρόνια και δεν ξενερώνουμε ποτέ... Αθήνα γαμιόλα ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα, Αθήνα Γαμημένη, ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει. Για να μην ξεχνιόμαστε...

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός κέρδισε την ΑΕΚ και έκανε το 2 στα 2 στα φετινά ντέρμπι με τον Ζίκο να κάνει το ντεμπούτο του. Βέβαια εκτός των άλλων ήταν και πιο τυχερός και αποτελεσματικός με τα δύο γκολ του Τοροσίδη, ο οποίος αναδεικνύεται σε ηγέτη.
Η ΑΕΚ αδικήθηκε και αυτή κατάφορα καθώς ο Δαλούκας δεν είδε το καθαρό χέρι του Μέλμπεργκ στην περιοχή των Ερυθρόλευκων και δεν καταλόγισε το πέναλτι. Ήταν γενικά καλύτερη και είχε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.
Στην Ελλάδα όμως για να προχωρήσεις μπροστά πρεπει να έχεις και βοήθεια εκ των έσω αλλιώς είσαι χαμένος απο πρώτο χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου