26 Φεβ 2010

Στην Ξάνθη ο πρώτος από τους 7 τελικούς..


Η εβδομάδα κύλησε με την τεράστια νίκη-πρόκριση του Παναθηναικού στους 16 του Europa-League, κάτι το οποίο αν το δούμε και τελείως οπαδικά στην τελική μπορεί και να μας ωφελήσει. Πέρα από όλα τα άλλα του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και αποδεικνύει ότι είναι ο μοναδικός αξιόλογος εκπρόσωπος μας τόσα χρόνια στα γήπεδα της Ευρώπης και εύχομαι να προχωρήσει ακόμα πιο μακριά.

 Ο κύριος μας ανταγωνιστής και πρώτο φαβορί για τον τίτλο είναι ο Παναθηναικός που μέχρι στιγμής είναι μέσα και στους 3 στόχους του. Το πρόγραμμα του επιβαρύνεται με άλλα δύο παιχνίδια στην Ευρώπη με τη Σταντάρ Λιέγης αλλά και το λιγότερο με άλλα δύο με τα Γιάννενα για τον ημιτελικό του κυπέλλου στο οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί και στον τελικό. Όπως και να το κάνουμε οι παίκτες του Παναθηναικού θα έχουν να αντιμετωπίσουν και την πρόσθετη κούραση (σωματική και ψυχολογική) αυτών των συνεχόμενων παιχνιδιών μέχρι το τέλος της σεζόν.

Είναι κάτι το οποίο μπορεί να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα έχει στο μυαλό του αποκλειστικά τους 7 τελικούς για το πρωτάθλημα που ξεκινούν από αύριο στην Ξάνθη.

Όλη την εβδομάδα αναλωθήκαμε σε "πόλεμο" ανακοινώσεων κυρίως από την πλευρά της Ξάνθης και τον κ. Πανόπουλο, ο οποίος δεν δίνει το δικαίωμα σε όποιον μεμονωμένο οπαδό του ΠΑΟΚ θέλει να δει την ομάδα του από κοντά. Κακό στον εαυτό του και στην ομάδα του έχει κάνει με αυτή την απόφαση αφού το γήπεδο θα έχει μόνο τους κατόχους διαρκείας (2.500 φίλαθλοι). Εκτός από αυτό σίγουρα ζημιώνεται και προς το οικονομικό αφού δεν θα έχει καθόλου έσοδα από άλλα εισιτήρια.
Τρελίτσα πούλησε λοιπόν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ξάνθης πριν τον αγώνα και θα πρέπει να πάρει ένα καλό μαθηματάκι από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι όπως και στον αγώνα στα Γιάννενα καλούνται να πάρουν το Διπλό χωρίς τον κόσμο μαζί τους.
Ελπίζω να μην έχουμε τίποτα σκηνικά έξω από τα πηγάδια με την αστυνομία και τους οπαδούς της ομάδας που θα θελήσουν να μπούνε με το έτσι θέλω μέσα, ας ακούσουν τον Πρόεδρο που τους συνέστησε την προσοχή.

Ως προς τα αγωνιστικά ο Σάντος μάλλον θα κατεβάσει την ομάδα προσεκτικά και με μοναδικό προωθημένο τον Μουσλίμοβιτς. ο Βιτόλο επιστρέφει στο κέντρο, ο Σνάουτσερ παραμένει στα δεξιά της άμυνας όπως και ο Σορλέν σαν αριστερό χαφ.

Με νέο προπονητή η Ξάνθη τον γνωστό για τις δύσκολες αποστολές Κεχαγιά να ξανά αναλαμβάνει τον άχαρο ρόλο του προπονητή που θα σώσει την κατάσταση και την ομάδα από τα λάθη των προκατόχων του.
Πολύ κλειστό παιχνίδι αναμένεται με το γιάννη να φοβάται το θεριό και το θεριό τον γιάννη.
Έστω και με μισό μηδέν πρέπει να κερδίσουμε για να δούμε έστω και για λίγο την αγαπημένη μας ομάδα στην 1η θέση της βαθμολογίας, (αφού οι άλλοι δύο παίζουν την επόμενη μέρα) έξι στροφές πριν τον τερματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου