14 Αυγ 2009

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ - ΗΜ.ΛΗΞΗΣ 30/06/2012


Προφορική συμφωνία σύμφωνα με όλες τις πηγές υπάρχει ανάμεσα στο νυν προπονητή του ΠΑΟΚ Φερνάντο Σάντος και τον Θοδωρή Ζαγοράκη για επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα 3 χρόνια.

Γεγονός που δείχνει την πλήρη εμπιστοσύνη που έχουν στον Πορτογάλο τεχνικό οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Άλλους ευχαριστεί αυτή η είδηση και άλλους πιο φιλόδοξους σίγουρα τους δυσαρεστεί.
Το ότι έγινε γνωστό λίγες μέρες πριν τον πολύ σημαντικό αγώνα για το Europa-League με τη Herenveen φανερώνει την σιγουριά που υπάρχει για τους στόχους της ομάδας αλλά και ανεβάζει την ψυχολογία τεχνικού team και ποδοσφαιριστών στην προσπάθεια που κάνουν για να μπει ο Πάοκ στους ομίλους ύστερα από 4 χρόνια.

Εμένα προσωπικά με χαροποιεί το γεγονός αυτό καθώς είναι πολύ σημαντικό για την ομοιογένεια και τη φιλοσοφία, μία ομάδα να έχει έναν προπονητή για πολλά χρόνια. Άλλωστε μην ξεχνάμε την περίοδο 2005-2007 ο Πάοκ άλλαξε 7 προπονητές! μέχρι να αναλάβει τα ηνία ο Θοδωρής Ζαγοράκης και να εμπιστευτεί για τον πάγκο της ομάδας τον Σάντος.

Στα αγωνιστικά τώρα, λίγες μέρες πριν τον αγώνα της Πέμπτης τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Καθώς μετά τους γνωστούς τραυματισμούς του Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς και Αραμπατζή προστέθηκαν αυτά του Μπιζέρα, του Φωτάκη αλλά και τελευταίο αυτό του Σορλέν που είναι αμφίβολος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου