29 Αυγ 2009

Φέρτε τον ΠΑΠΑ για ΑΓΙΑΣΜΟ



Όλα καλά με τον προγραμματισμό της ομάδας σχετικά με την προετοιμασία, τις μεταγραφές και το αγωνιστικό πλάνο...
αλλά μάλλον η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξέχασε να κάνει ΑΓΙΑΣΜΟ.
Δεν εξηγούνται αλλιώς οι πολλοί τραυματισμοί παικτών ενώ ακόμα δεν έχει ξεκινήσει για τα καλά το πρωτάθλημα. Τελευταίο θύμα, ο Μπρούνο Τσιρίλο που υπέστη στον αγώνα της Ολλανδίας εξάρθρωση ωμοπλάτης και θα λείψει για 1 μήνα τουλάχιστον.
Ενώ να θυμίσω ότι ήδη λείπουν καιρό ο Κοντρέρας, ο Σνάουτσερ, ο Αραμπατζής και εδώ και λίγες μέρες ο Σορλέν με τον Κονσεισάο και πρόβλημα τελευταίας στιγμής ο Πάμπλο Γκαρσία ενώ στην περίοδο της προετοιμασίας είχαν ταλαιπωρηθεί ακόμα ο Μουσλίμοβιτς και ο Ίβιτς.
Καλό θα είναι να γίνει ένας ακόμα αγιασμός για να μην υπάρχουν άλλες ατυχίες στην ομάδα μας.

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Μπιζέρα με το Μαλεζά που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν αναπληρωματικοί.
Πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα για το πρωτάθλημα και πιστεύω σε ΝΙΚΗ, το πιο πιθανό ΔΥΣΚΟΛΑ αφού ο Λεβαδειακός θα ''κρεμαστεί'' από τα δοκάρια για να πάρει την ισοπαλία.
Βλέπω νίκη με 1-0 και το γκολ να μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια συνοπτικά,
η ΑΕΚ και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που παίζουν, στο Περιστέρι με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ η πρώτη και στη ΛΑΡΙΣΑ ο δεύτερος δεν θα έχουν εύκολο έργο. Κλειστά παιχνίδια και τα δύο εκτιμώ με λίγα γκολ με την Άεκ να περνάει δύσκολα το εμπόδιο ενώ ο Ολυμπιακός να σκαλώνει.
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ υποδέχεται τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει καλά και ήδη υπάρχουν γκρίνιες με τον Ντουμιτρέσκου να αποχωρεί από τον πάγκο. Έστω και με μισό μηδέν ο ''Άγιαξ της Ηπείρου'' θα κερδίσει.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μετά τον αποκλεισμό του από την Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκει μπροστά του την ΞΑΝΘΗ. Θα κερδίσει ακόμα και αν δεν παίζει ο Καραγκούνης.

Στα χθεσινά παιχνίδια ξεχώρισε το πολύ καλό πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή και τον Άρη να μοιράζονται τελικά από έναν βαθμό (2-2). Ξεχώρισε η επίθεση ενός οπαδού των Κυανόλευκων στον Σηφάκη με αποτέλεσμα να καθυστερήσει ο αγώνας για 50 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου