30 Αυγ 2009

Dr Jekyll & Mr Hyde στα δύο ημίχρονα ο ΠΑΟΚ



Σαν την ομώνυμη ταινία εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ σήμερα. Σε 90 λεπτά αγώνα είδαμε και τα δύο του πρόσωπα, το χειρότερο του στο πρώτο ημίχρονο που ήταν τραγικός χωρίς να απειλήσει καθόλου τον Λεβαδειακό ενώ στο δεύτερο ημίχρονο τον καλύτερο του αφού έκανε σωρεία ευκαιριών σημειώνοντας και 3 πολύ όμορφα γκολ.

Το μήνυμα της σημερινής αναμέτρησης ελπίζω να το πήρε ο Σάντος αφού είναι εμφανές ότι παίκτες καλούς και ποιοτικούς διαθέτουμε αλλά τόσο καιρό με αυτό το 4-3-3 και έναν επιθετικό μόνο του να παλεύει μπροστά (Μουσλίμοβιτς) η ομάδα από μόνη της μπλοκάρετε και δεν μπορεί να παίξει όπως όλοι θέλουμε.

Τουλάχιστον σε όλα τα παιχνίδια μέσα στη Τούμπα από εδώ και πέρα πρέπει να κατεβαίνει η ομάδα με επιθετικές διαθέσεις και με γρήγορους επιθετικούς στα άκρα (Κουτσιανικούλης-Βιερίνια) για να μπορεί εύκολα να ξεκλεδώνει τις αντίπαλες άμυνες. Αυτό έδειξε σήμερα το παιχνίδι αφού το δεύτερο ημίχρονο ήταν ονειρικό και μόλις σε 10 λεπτά οι Φιλομένο, Κουτσιανικούλης και Βιερίνια έκαναν πλάκα στην άμυνα του Λεβαδειακού και πέτυχαν 3 γκολ.

Αυτός ο συντηρητικός τρόπος παιχνιδιού του προπονητή μας κόστισε και στην ομάδα την ευρωπαική συμμετοχή στους ομίλους του Europa-League αφού μας απέκλεισε μια ομάδα όπως η Χέρενφειν που είναι κατώτερη από εμάς.
Ο Ίβιτς σήμερα αλλά και ο Μουσλίμοβιτς εδώ και πολύ καιρό από το τέλος κιόλας της προηγούμενης σεζόν δείχνουν να είναι έξω απο τα νερά τους, δεν τραβάνε με τίποτα ενώ η τριάδα Φιλομένο-Κούτσια-Βιερίνια εκτός από ταχύτητα,μαχητικότητα έδειξαν και αποτελεσματικότητα.
Η άποψη μου για τον Λεβαδειακό δεν αλλάζει, που θα είναι απογοητεύτικος φέτος και πιστεύω ότι θα πέσει.

Στα άλλα παιχνίδια η ΆΕΚ όπως περίμενα κέρδισε τον Ατρόμητο δύσκολα (0-1), με σκόρερ ποιόν άλλον, τον Μπλάνκο.
Τα Γιάννενα γιόρτασαν με τον καλύτερο τρόπο την επάνοδο τους στην Α'εθνική νικώντας τον Πανθρακικό εύκολα με 2-0.
Ο Παναθηναικός έπαιξε όσο έπρεπε για να κερδίσει την Ξάνθη (1-0) με μοναδικό γκολ αυτό του Κατσουράνη, ο οποίος απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι μετρ στις στημένες φάσεις αφού σκόραρε με κεφαλιά από κόρνερ.
Τέλος, ο Ολυμπιακός με μία ''επαγγελματική'' εμφάνιση κέρδισε την Λάρισα με 0-2, σκορ που τείνει να γίνει το αγαπημένο του Κετσπάγια αφού και στα ευρωπαικά παιχνίδια με Σλόβαν και Σέριφ το έφερε επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου