2 Αυγ 2009

ΌΧΙ άλλες δηλώσεις



Αυτές τις 3 μέρες μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Νορβηγία διακρίνω έναν ανεξήγητο ενθουσιασμό από τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ της πόλης μας. Το καταλαβαίνω τα ''παιδιά'' κάνουν τη δουλειά τους, με το να πουλήσουν περισσότερες φυλλάδες αφού κάθε μέρα σίγουρα θα έχουν και μία συνέντευξη ενός από τους πρωταγωνιστές της Πέμπτης.

Λίγο χαλαρά όμως γιατί ακόμα είναι αρχή και δεν κερδίσαμε και καμιά υπερ-ομάδα.
Πιο συγκεκριμένα αυτές τις μέρες έχει μιλήσει σχεδόν η μισή 11άδα του Πάοκ. Φωτάκης, Χαλκιάς, Τσιρίλο, Λίνο, Κονσεισάο έχουν κάνει δηλώσεις για τον αγώνα αλλά και για αυτόν της Τούμπας. Ευτυχώς οι περισσότεροι από αυτούς κρατάνε χαμηλά τη μπάλα και είναι συγκρατημένοι

Εκφράζω αυτόν τον προβληματισμό μου γιατί πολλές φορές στο παρελθόν αυτές οι συνεντεύξεις έχουν κάνει μεγάλο κακό σε ομάδες.

Ακολουθεί ένας πολύ σημαντικός αγώνας την Πέμπτη στη ρεβάνς με τους Νορβηγούς και δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αγγαρεία και ότι έχουμε ήδη περάσει στην επόμενη φάση.

Εύχομαι να διαψευσθώ και οι παίκτες να δείξουν ότι δεν επηρεάζονται από τίποτα, πάντως η ΠΑΕ οφείλει όλη τη χρονιά να καλμάρει λίγο τους παίκτες και ίσως να τους απαγορεύσει να μιλάνε πριν από σημαντικά παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου