23 Αυγ 2009

Καιγόμαστε....



Κόλαση από τις πολλές φωτιές έχουμε στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στη Βορειοανατολική Αθήνα που απειλούνται συνέχεια όλο και περισσότερες περιοχές.
Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο αναβλήθηκαν οι δύο αγώνες που διεξάγονταν στην πρωτεύουσα που ήταν και οι σημαντικότεροι της αγωνιστικής. Δεν γίνανε λοιπόν τα παιχνίδια του Πανιωνίου με τον Πάοκ και της Άεκ με τον Ολυμπιακό.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, το Σάββατο ο Παναθηναικός πέρασε εύκολα από το Παγκρήτιο κερδίζοντας με 0-3 τον Εργοτέλη. Στα αξιοσημείωτα το πρώτο γκολ του Cisse στο πρωτάθλημα αλλά και η εξαιρετική εμφάνιση του Leto σημειώνοντας τα άλλα δύο γκόλ για τους πράσινους.

Ο Άρης κέρδισε τον Ατρόμητο με 1-0 στο Χαριλάου δείχνοντας ότι ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος ενώ και ο Ατρόμητος δεν απείλησε ιδιαίτερα καθώς είχε και απουσίες στην επίθεση.

Τα Γιάννενα τσιμπήσαν έναν βαθμό στην Ξάνθη (1-1) απέναντι στην τοπική ομάδα δείχνοντας ότι θα αποτελέσουν σκληρό καρύδι για όλες τις ομάδες.

Σήμερα, στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια ξεχώρισε η σημαντική νίκη του Ηρακλή με 1-2 με πρωταγωνιστή τον Ρουμάνο παικταρά Ντίκα που πέτυχε και τα δύο γκόλ (τα έλεγα χθες και συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτός ο παίκτης του χρόνου θα πάρει μεταγραφή σε πολύ μεγαλύτερη ομάδα) στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού. Πολύ ωραία κερκίδα και από τους οπαδούς του Ηρακλή που την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτούν τους Αρειανούς στο πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Καβάλα έκανε και αυτή σπουδαίο διπλό αφού νίκησε εκτός έδρας τον αποδυναμωμένο φέτος Λεβαδειακό με 0-1. Πολύ θετικό ότι και αυτή και τα Γιάννενα απο την πρώτη κιόλας αγωνιστική έδειξαν ότι ανέβηκαν για να μείνουν καθώς διαθέτουν πολύ καλές ομάδες.

Στο πιο ''άνοστο'' παιχνίδι της αγωνιστικής στην Τρίπολη, Αστέρας και Λάρισα έμειναν στο 0-0 χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και επιβεβαιώνοντας το under που πρότεινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου