27 Αυγ 2009

Άξιοι της μοίρας μας



Πεμπτουσία του Ποδοσφαίρου είναι το ΓΚΟΛ . Όταν μια ομάδα ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΓΚΟΛ-ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. Τι σημασία έχει αν είσαι καλύτερος μέσα στο γήπεδο, αν έχεις την κατοχή και αν κάνεις περισσότερες ευκαιρίες... Αν δεν μπει η μπάλα στο πλεχτό δεν γίνεται δουλειά.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν παρότι ήταν καλύτερος και στα δύο παιχνίδια με την Χέρενφειν δεν κατάφερε να προκριθεί αφού δεν κέρδισε μέσα στην Τούμπα και στη δεύτερη ευκαιρία του στην Ολλανδία στη ρεβάνς δεν κατάφερε ούτε καν να σκοράρει.
Κρίμα γιατί το άξιζε, όμως οι Ολλανδοί ήταν πιο τυχεροί και πιο διαβασμένοι.

Ο καλύτερος του αγώνα για ακόμα μία φορά ήταν ο Ίβιτς που φέτος δείχνει αναγεννημένος, ο Μουσλίμοβιτς συνεχίζει να μην πατάει καλά στο γήπεδο (με το ζόρι κάνει κοντρόλ), Ο Λίνο ήταν τραγικός αφού ούτε μπροστά βοήθησε αλλά και πίσω έκανε αρκετά λάθη που παραλίγο να κοστίσουν, ο Βιερίνια το πάλεψε αλλά φάνηκε ότι δεν έχει τη θέση ενώ και ο Φιλομένο δεν έχει δέσει ακόμα με την υπόλοιπη ομάδα. Δύο οι μεγαλύτερες ευκαιρίες, μία με τον Ίβιτς και μία με τον Φωτάκη στο πρώτο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ φέτος χρειάζεται οπωσδήποτε στην επίθεση έναν παίκτη σκόρερ που θα έχει το εύκολο γκολ γιατί στο κέντρο και στην άμυνα όταν επιστρέψουν και αυτοί που λείπουν θα είναι πλήρης. Δεν μπορεί να στηρίζεται μόνο στον Βόσνιο, ο οποίος δεν είναι έτοιμος ακόμα αφού ταλαιπωρήθηκε απο τραυματισμούς στην προετοιμασία (αλλά και πέρυσι σε μία πολύ καλή χρονιά του έβαλε μόλις 7 γκολ), στον Φιλομένο που θέλει ακόμα χρόνο προσαρμογής, στον Αναστασάκο που δεν έχει το ''βάρος'' για να σηκώσει στις πλάτες του την ομάδα αλλά και στον Παπάζογλου που είναι ακόμα άπειρος.

Υ.Γ Βιάστηκε ο Ζαγοράκης να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σάντος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου