9 Νοε 2009

Είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;;;


Πέρασε λοιπόν ο ΠΑΟΚ από την Κομοτηνή παίρνοντας (δύσκολα) το πρώτο του διπλό φέτος. Έξαλλος ο Σάντος (και πολύ καλά έκανε) μετά το παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές του για τον τρόπο που έπαιξαν και αντιμετώπισαν το παιχνίδι. Ένας Κρέσιτς ασταθής που κάθε φορά που ήταν να κάνει έξοδο ή να επέμβει έτρεμε το φυλλοκάρδι σου, Μαλεζάς και Σνάουτσερ έκαναν ίσως ένα από τα χειρότερα παιχνίδια τους με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Φωτάκης αόρατος και ανούσιος, ο Σορλέν πολύ κακός και εκτός φόρμας. Οι υπόλοιποι κινήθηκαν στους ίδιους ρυθμούς με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι τραγική. Η αλήθεια είναι ότι η νίκη ήταν μια ευγενική χορηγία της ομάδας του Πανθρακικού αφού και τα δύο γκολ προήλθαν από ισάριθμα λάθη παικτών του. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο τελευταίο μισάωρο πίεσε πολύ με τον Μπουβάλ να είναι κάθε φορά χωρίς αντίπαλο και να χάνει ευκαιρίες. Το μόνο που κρατάμε είναι οι 3 βαθμοί, το πρώτο γκολ του Γκαρσία με την ασπρόμαυρη φανέλα ξεχνώντας γρήγορα την συνολική εμφάνιση της ομάδας.

Πολλά και διάφορα έγιναν στους υπόλοιπους αγώνες και ειδικά στους δύο αγώνες του Σαββάτου.

Στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης δεν μπόρεσε να σκοράρει, έχοντας βέβαια δύο δοκάρια και παράπονα από τη διαιτησία για μη καταλογισμό πέναλτι, κόντρα σε μία Καβάλα η οποία τελείωσε το παιχνίδι με 8 παίκτες! Πάλευε με νύχια και με δόντια σε όλο το παιχνίδι για να μη χάσει, φορτώθηκαν πολλές κίτρινες κάρτες οι παίκτες της με αποτέλεσμα να έρθουν αργότερα και οι αποβολές. Αυτό που ήθελε πάντως το πήρε αφού κράτησε ανέπαφη την εστία της προσθέτοντας ακόμα έναν βαθμό ενώ λίγο έλειψε στις καθυστερήσεις με τον Ονουάτσι να πάρει και το ματς. Πάντως για τον διαιτητή Κουκουλάκη έχω μιλήσει και στο παρελθόν και ο ίδιος φροντίζει να ασχολούμαστε όλο και περισσότερο μαζί του με τα διαιτητικά λάθη που κάνει, ίσως είναι ο πιο ανίκανος και κακός διαιτητής στο πρωτάθλημα μας.

Στο Καραισκάκη με κρυφό Βέλλ(ι)ος ο Ηρακλής πάγωσε τους πάντες στο 93' και έχοντας και τύχη μαζί του έφυγε αλώβητος από μία έδρα που γλιτώνουν λίγες ομάδες στην Ελλάδα, του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ο πιτσιρικάς λοιπόν Απόστολος Βέλλιος με το ψύχραιμο πλασέ του κατάφερε να γίνει γνωστός σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα και ειδικά οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν. Ενώ για πρώτη φορά η ομάδα του Πειραιά ένιωσε στο πετσί της ένα ανθρώπινο λάθος από κάποιον επόπτη και διαιτητή. Έτσι είναι κύριοι όταν εσείς τόσα χρόνια είστε από την πλευρά των ευνοημένων, τώρα που βρέθηκε ένας "κακόμοιρος" επόπτης σε μία οριακή φάση να τολμήσει να σηκώσει το σημαιάκι του για οφσάιντ σας κακοφαίνεται. Όπως και να έχει πάντως το γκολ έπρεπε να μετρήσει και ήταν λανθασμένη η απόφαση όμως δεν δικαιούται κανείς από το στρατόπεδο των Ερυθρολεύκων να σκέφτεται να βγάλει ανακοίνωση διαμαρτυρίας και να είναι πυρ και μανία με τη διαιτησία, Άντε γιατί γελάει όλη η Ελλάδα...

Το μεσημέρι της Κυριακής, Ατρόμητος και Εργοτέλης ήρθαν ισόπαλοι 0-0 σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες που το σκορ αδικεί την εικόνα του αγώνα.

Ο Πανιώνιος με δύο γκολ του Μπόσκο Μπάλαμπαν κέρδισε την Ξάνθη εκτός έδρας με 1-2 ενώ και ο Τσέζαρεκ έκανε πάρτι στην άμυνα του ΠΑΣ όπου με χάτρικ έδωσε σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Ο Παναθηναικός μετά την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Europa League πέρασε μόνος πρώτος στη βαθμολογία αφού εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού, ο οποίος υπολείπεται με δύο βαθμούς.

Ενώ πριν από λίγο η ΑΕΚ επιβλήθηκε της ΑΕΛ με 3-1 με τον Μπλάνκο να σκοράρει ξανά με πέναλτι, έχοντας για ακόμα ένα παιχνίδι δύο δοκάρια (συνολικά 12 φέτος) σκαρφαλώνοντας έτσι στην 4η θέση μαζί με Άρη και Καβάλα. Πάντως αν είχαμε ένα τίτλο ατυχίας να δώσουμε κάπου αυτός ανήκει δικαιωματικά στην ΑΕΚ που με τα τόσα πολλά δοκάρια επιβεβαιώνει έμπρακτα τα στιχάκια του ύμνου της (Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια). Το έχει μάλλον η μοίρα της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου