2 Μαρ 2009

Πέταξε ο Δικέφαλος ΧαρτΑΕΤΟΣ...


Καθαρά Δευτέρα σήμερα και όλοι πετάνε τον χαρταετό στα ουράνια.
Οι οπαδοί του Πάοκ όμως βρίσκονται από χθες στα ουράνια καθώς η ομάδα έκανε μια σπουδαία νίκη στη Ν. Σμύρνη με πρωταγωνιστή τον Bakayoko.
Ο παραγκωνισμένος Ιβοριανός επιθετικός απέδειξε με αυτή του την εμφάνιση ότι άδικα ο προπονητής του δεν τον υπολόγιζε και πρόσθεσε έτσι ακόμα μια επιλογή στο οπλοστάσιο της ομάδας για τους επόμενους αγώνες.
Μπράβο στους παίκτες που είχαν τα ψυχικά αποθέματα να κερδίσουν Παπασταμάτη και Πανιώνιο ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ.
Αποδείχτηκε ότι είχαν δίκιο όσοι φώναζαν για τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή σε αυτόν τον αγώνα. Καθώς μας το επιβεβαίωσε φανερά με την μη υπόδειξη ενός καθαρότατου πέναλτι πάνω στον Μπαλάφα και γενικά την ανοχή που είχε στα σκληρά μαρκαρίσματα που γίνονταν από την αρχή σε βάρος των παικτών του Πάοκ. Σε κάποια φάση πίστεψα πραγματικά ότι ξέχασε τις κίτρινες κάρτες στα αποδυτήρια.
Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάει πολύ ψηλά και το καταλάβανε ακόμα και οι πιο δύσπιστοι σήμερα.
Και κάτι τελευταίο να κοιτάξουν εκεί στον Πανιώνιο να λύσουν τα εσωτερικά προβλήματα μόνοι τους και να μην ρίχνουν αλλού την ευθύνη όπως στον Διαιτητή του αγώνα που ίσα-ίσα αν σφύριζε καλά θα χάνανε από πιο νωρίς. Απλά έπρεπε να παραδεχτούν την ανωτερότητα της αντίπαλης ομάδας γιατί το αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα δίκαιο.

Στα άλλα παιχνίδια, ο Ηρακλής απογοήτευσε καθώς έχασε με κατεβασμένα τα χέρια από τον Λεβαδειακό με 3-0 ενώ ο Όφη δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Πανσεραικού και έμεινε στο 0-0.
Μεγάλη Ισοπαλία όπως είχα πει ήταν το ματς του Πανθρακικού που δεν μπήκαν και καθόλου γκολ και βγήκε και το under ενώ και το ντέρμπι θα ξεχαστεί γρήγορα αφού καμία ομάδα δεν μπόρεσε να νικήσει.

Στο Στοίχημα καλά πήγαν τα πράγματα αν και το Παλέρμο μας πίκρανε πολύ καθώς συνετρίβη στην έδρα του με 0-4 ενώ εντύπωση με έκανε και το 0-0 στη Βρέμη όπου δύο πολύ επιθετικές ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Απρόβλεπτη πολύ η Bundesliga (αφού έχασε και το Αμβούργο στην έδρα του) και από εδώ και στο εξής έχει μπει στη μαύρη λίστα. Αέρας βγήκε το over της Μπαρτσελόνα και το γκολ-γκολ της Αλμερία, ενώ Γαλατασαράι και Κιέβο με το μεγάλο διπλό της (4.60) μας δικαίωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου