21 Μαρ 2009

Αγγαρεία...


Ελάχιστα παιχνίδια έχουν ενδιαφέρον μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, καθώς τον πρωταθλητή τον γνωρίζουμε...(από την αρχή της χρονιάς) αλλά και τις ομάδες που θα μας αποχαιρετήσουν από την Α'εθνική επίσης.
Όλοι οι αγώνες διεξάγονται την ίδια μέρα και ώρα (Κυριακή στις 20:00)

Αρχίζουμε από την ομάδα μου, που παίζει στην Τούμπα με τον Βούλη τον Κακομοιρούλη, ο οποίος ναι μεν ήταν άτυχος σε πολλούς αγώνες όπως έλεγε ο προπονητής του αλλά ήταν και η ομάδα με τη λιγότερη ποιότητα στο roster της, χωρίς καθόλου φιλάθλους και απο νωρίς έδειξε οτι βρισκόταν σε λάθος κατηγορία.
Αλλαγές στην ομάδα του Πάοκ ως προς την κατάρτιση της 11άδας με τον Χούτο στην κορυφή της επίθεσης και ελπίζω αυτή τη φορά να βάλει το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα.
Η απόδοση στον Άσσο πολύ χαμηλή γι αυτό και θα ρισκάρω με Χ Ημίχρονο-1 Τελικό με απόδοση 4.

Στο Ο.Α.Κ.Α που η Άεκ αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό. Τόσους πολλούς τσακωμούς στο εσωτερικό μιας ομάδας πρώτη φορά βλέπω. Μετά τους Σκόκο-Τζιμπούρ, Εντίνιο ήρθε και η σειρά του έτερου επιθετικού Μπλάνκο. Παρόλα αυτά στο αγωνιστικό κομμάτι δεν φαίνεται να επηρεάζεται ιδιαίτερα αφού παίρνει αποτελέσματα και έχει καλύψει την διαφορά που την χώριζε από την δεύτερη θέση.
Σε τέτοια ματς, όπως αυτό με τον Λεβαδειακό ο Dusan ξέρει πως να πάρει την νίκη και μάλλον θα την πάρει.
Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση όμως η απόδοση που δίνεται στον Άσσο.

Ο Αστέρας μετά τον Ολυμπιακό υποδέχεται στην έδρα του, τον Παναθηναικό αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Αν παίξει όπως και στο κύπελλο την Τετάρτη τότε θα τα βρούνε σκούρα οι Πράσινοι. Καλή περίπτωση νομίζω είναι τα πολλά γκολ (over) σε αυτόν τον αγώνα με απόδοση στο 2.40.

Στη συνέχεια έχουμε ένα παιχνίδι μεταξύ Κουμπάρων. Ο Ηρακλής του Αντώνη Ρέμου με την Λάρισα του Πηλαδάκη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει η λαική ρήση: Ο Κουμπάρος την Κουμπάρα...3 φορές την εβδομάδα και τουλάχιστον ο Πηλαδάκης δεν φοβάται τον Ρέμο σε ότι έχει να κάνει με θέματα εκτός του αγώνα.
Στο παιχνίδι τώρα βλέπω μία πιθανή ισοπαλία σε ένα κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ (under) αφού ο Ηρακλής θέλει να φτάσει στους 30 βαθμούς για να μην κινδυνεύσει και η Λάρισα να συνεχίσει να έχει το πάνω χέρι για την 5η θέση. Κανείς δεν θέλει να χάσει, οπότε Χ 2.90

Η Ξάνθη στοχεύει σε μία νίκη που θα την κρατήσει στο κυνήγι της Λάρισας για την είσοδο της στα play-offs απέναντι στον Εργοτέλη που είναι ουσιαστικά αδιάφορος. Λίγα γκολ βλέπω, με τους Κρητικούς να κλείνονται στη εστία τους και την Skoda να προσπαθεί να ξεκλειδώσει την άμυνα του αντιπάλου της. Σύνολο τερμάτων 0-1 με απόδοση 2.40 και No goal για τον Εργοτέλη με 2.10

Στις Σέρρες ο πεσμένος κατά πάσα πιθανότητα Πανσεραικός παίζει με τον πληγωμένο και κακό Άρη. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν και αν έπρεπε να διαλέξω κάτι αυτό θα ήταν το Χ στο Ημίχρονο 1.85

Αμέτοχος τελείως θα μείνω στο παιχνίδι που γίνεται στο Παγκρήτιο ανάμεσα σε Όφη και Πανθρακικό με τον πρώτο να έχει πέσει και τον δεύτερο να θέλω να είχε πέσει αφού προσωπικά δε συμπαθώ καμία από τις δύο ομάδες.

Στη Ν.Σμύρνη γίνεται ένα αδιάφορο ματς που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν να στεφθούν πρωταθλητές και οι παίκτες του Πανιωνίου να τελειώσει η χρονιά για να φύγουν με μεταγραφή σε άλλες ομάδες.

Ως προς τα στοιχηματικά μας θα τα λέμε πλέον από το www.betorama.net που υπάρχει ειδική στήλη (ο Ερμής προτείνει) με τις προτάσεις και τις προβλέψεις μου.
Σήμερα είναι η πρώτη μέρα και ελπίζω να αρχίσουμε με το δεξί με πολλές επιτυχίες και πολλά κέρδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου