4 Μαρ 2009

Ζλάταν Αλάνι …. Το Λιμάνι


Μεγάλη μέρα σήμερα, καθώς διεξάγεται ο επαναληπτικός του κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πάοκ που είχε λήξει με 1-0 υπέρ του Δικεφάλου με πανέμορφο γκολ του Κονσεισάο.
Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πολύ για τον θεσμό αφού το πρωτάθλημα δύσκολα θα το χάσει και καλείται να ξεπεράσει προβλήματα εσωτερικά όπως αυτό του Λέτο αλλά και τραυματισμών όπως του Άντζα και του Τοροσίδη.
Με τη γνωστή -αποτυχημένη όμως μέχρι τώρα- συνταγή φαίνεται ότι θα κατέβει ο Fernando Santos, παίζοντας με μοναδικό προωθημένο τον Zlatan και θωρακίζοντας καλά κέντρο και άμυνα.
Εκ δια μέτρου αντίθετες είναι οι εμφανίσεις των δύο ομάδων στους τελευταίους αγώνες και με καλύτερη ψυχολογία είναι οι παίκτες του Πάοκ.
Αν καταφέρει να μην δεχθεί γκολ στο Α’ ημίχρονο τότε πιστεύω ότι θα γίνουν τα πράγματα δύσκολα για τους Ερυθρόλευκους αφού θα έχουν να αντιμετωπίσουν και το άγχος.
Πιθανότητα παράτασης και πέναλτι υπάρχει αν τελειώσει με 1-0 αλλά και πιθανότητα να περάσει ο Πάοκ χάνοντας με 2-1. Ας τελειώσει έτσι ώστε να μείνουν και οι δύο ομάδες ευχαριστημένες…

Από σκορ πιθανό βλέπω το 1-0, πηγαίνοντας σε παράταση και αν ξεφύγει, η επιλογή του να μπούνε από 2-3 γκολ στο παιχνίδι.

Υ.Γ Να σκοράρει και ο Ζλάταν ώστε να επιβεβαιωθεί το γνωστό σύνθημα που τραγουδάνε οι φίλοι του Πάοκ

Ζλάταν Αλάνι …. Το Λιμάνι
Ζλάταν Αλήτη … τους το σπίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου