1 Μαρ 2009

Καρναβαλο-μάχες




Την παράσταση κλέβουν τα δύο ντέρμπι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ ανάμεσα στους αιώνιους αντιπάλους(Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό) αλλά η αγωνιστική έχει και άλλα παιχνίδια ενδιαφέροντα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ: Βεβαίως αποτελεί είδηση ότι (επιτέλους!) Ο Fernando Santos κατεβάζει την ομάδα σε εκτός έδρας ματς με πιο επιθετική φιλοσοφία και 4-4-2(άσχετα αν έγινε λόγω απουσιών). Δίδυμο στην επίθεση Mouslimovic και Χούτος που στο προηγούμενο ματς συνεργάστηκαν άψογα και ελπίζω ο Λαμπρούκος να καρφώσει την παλιά του ομάδα. Δύσκολο ματς και ''αφιλόξενη'' η έδρα της Ν. Σμύρνης αφού ο Δικέφαλος του Βορρά δυσκολεύεται πολύ να πάρει αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να πάει παντού ως προς το αποτέλεσμα αν και η απόδοση στο διπλό (3) είναι πρόκληση... Αν έπρεπε να επιλέξω κάτι επειδή από την μία πλευρά έχουμε τους Ουρουγουανούς star του Πανιωνίου (Recoba,Estoyanoff) και από την άλλη έναν Πάοκ που θα παίξει με δύο επιθετικούς θα έπαιζα το over, που έχει και πολύ υψηλή απόδοση (2.40).

Το μεσημέρι γίνονται 2 αγώνες για την ουρά της βαθμολογίας.

Στο Λεβαδειακός-Ηρακλής βλέπω λίγα γκολ (under) καθώς θα υπάρχει σκοπιμότητα αφού χρειάζονται και οι δύο ομάδες βαθμούς.

Στην Κρήτη ο Όφη, θα κερδίσει τον αξιόμαχο Πανσερραικό γιατί τέτοια ματς πρέπει να τα παίρνει στην έδρα του (must win) αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Παρόλα αυτά όμως δεν παίζω τον άσσο λόγω απόδοσης αφού κυκλοφορεί στο 1.60-1.65.

Στην Κομοτηνή μάλλον έχουμε μια καλή ισοπαλία και under ανάμεσα σε Πανθρακικό και Τρίπολη και δε νομίζω καμία από τις δύο ομάδες να χαλαστεί με τον ένα βαθμό. Χ (2.75) (1.40)

Τέλος στο Καραΐσκάκη πολλά μπορούν να γίνουν... Μπορεί ο Ολυμπιακός να καταπιεί τον μισητό του αντίπαλο και να βγει από το αδιέξοδο και τις κακές εμφανίσεις.
Μπορεί ο Παναθηναικός έχοντας ψυχολογία, καλή τακτική και τύχη να μετά τα κίτρινα υποβρύχια τη Βιγιαρεάλ να ''ξεκάνει'' και τα γαβράκια του Πειραιά.
Το τρίτο σενάριο είναι και αυτό που για μένα έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Να πάρουν από έναν βαθμό και οι δύο για να έχει και περισσότερο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Άλλωστε τις περισσότερες φορές σε τέτοια παιχνίδια γίνεται <πολύ κακό για το τίποτα> βλέποντας μια ωραία σουπίτσα που την ξεχνάμε γρήγορα.

Στο Στοίχημα :
απο Β'Εθνική πιθανό βλέπω το Χ ανάμεσα σε Πιερικό και Ατρόμητο.(2.65) Χ
Μπόμπα-Διπλό από την Κιέβο στη έδρα της Αταλάντα. (4.40)
Στο ντέρμπι Σικελίας 1 για το Παλέρμο στην καυτή του έδρα απέναντι στην μισητή Κατάνια. (1.75)
1 για Αμβούργο που είναι φορμαρισμένο (1.80)
2 για την Γαλατασαράι που έχει μείνει πολύ πίσω στην βαθμολογία. (1.70)
OVER για Ατλέτικο και Μπρατσελόνα (1.6)
ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ για Βέρντερ και Μπάγερν (1.4) και Αλμερία-Χετάφε (1.7)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου