28 Φεβ 2009

Λίγα και καλά...



Μετά τις ευρωπαικές διοργανώσεις επιστρέφουμε στα του Ελληνικού ποδοσφαίρου με 3 αγώνες σήμερα, με 3 ξεκάθαρα φαβορί να παίζουν στις έδρες τους.

Λάρισα-Εργοτέλης: Δικαιολογημένα το φαβορί οι γηπεδούχοι που παλεύουν για την εισοδό τους στα Play-off αλλά δεν τους εμπιστεύομαι σε μικρές αποδόσεις.

Άεκ-Ξάνθη: Δεύτερος αγώνας σερί για τις δύο ομάδες αφού προηγήθηκε το παιχνίδι του κυπέλλου μεσοβδόμαδα. Η Άεκ δεν παίζει καλά και αγωνίζεται κόντρα σε μία σκληροτράχηλη ομάδα που παραδοσιακά την δυσκολεύει. Αν η Ξάνθη είχε στόχο στο πρωτάθλημα θα έπαιζα την έκπληξη, τώρα το μόνο που κρατάω δυνατά είναι τα λίγα γκολ(under,1.50).

Άρης-Θρασύβουλος η αλλιώς Ρούλης-Βούλης: Σημαντικές απουσίες για τους κίτρινους που θέλουν τη νίκη για να περάσουν τη Λάρισα ενώ η ομάδα της Φυλής δεν έχει καμία ελπίδα για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Έτσι περιμένω να κατέβουν μπετόν-αρμέ μπας και κλέψουν κανένα βαθμό αλλά έστω και δύσκολα πιστεύω ο Άρης θα κερδίσει. Δεν βάζει γκολ ο Θρασύβουλος (No-goal,1.65) ενώ ίσως κρατήσει στο Α'ημίχρονο Χ-1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-ΤΕΛΙΚΟ(4.5)

Στα γήπεδα της Ευρώπης κρατάω:

OVER ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (1.60)
ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ (1.40)
ΚΑΙ 3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ: X ΜΑΝΤΟΒΑ-ΜΠΑΡΙ(2.60), Χ ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΛΙΛ(2.95), Χ ΝΑΝΤ-ΓΡΕΝΟΜΠΛ(2.90)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου