6 Φεβ 2009

Χορός στο Ο.Α.Κ.Α. με Μπαλαρίνες και Αετούς...

Παναθηναικός και Πάοκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Ο.Α.Κ.Α
Οι Πράσινοι θέλουν να ανέβουν στη δεύτερη θέση και οι Μαυραετοί να διατηρήσουν αυτή την θέση που κρατάνε απ την αρχή του πρωταθλήματος.

Με την γνωστή τακτική θα κατέβει ο Δικέφαλος του Βορρά στην Αθήνα, όπως έπαιξε και τα άλλα 2 ντέρμπι, στοχεύοντας όμως σε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι δεν αξίζει για στοιχηματισμό αλλά εγώ θα ρίξω μία ψιλή στο Χ-1 Η/Τ

Στα υπόλοιπα παιχνίδια :

Σφιχτά θα είναι τα απογευματινά του Σαββάτου σε Κομοτηνή(Πανθρακικός-Ολυμπιακός) και Τρίπολη(Αστέρας-Πανσερραικός) αντίστοιχα.(under)
Ενώ για σημείο νομίζω οτι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα.

Στο Χαριλάου ο Άρης θα διπλασιάσει τις νίκες του καθώς φιλοξενεί έναν Πανιώνιο, που δε θα έχει τους 2 καλύτερους του παίκτες, Recoba και Estyanoff. Λογικά θα παίξει κλειστά με αντεπιθέσεις αλλά πιστεύω ότι ο Άρης θα καταφέρει να κερδίσει. (ΑΣΣΟΣ)

Επίσης πιστεύω πολύ και στη νίκη της Ξάνθης επί του Θρασύβουλου μετά από πολύ καιρό. (ΑΣΣΟΣ)

Στο Εργοτέλης-Ηρακλής όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι η Λάρισα έχω την εντύπωση ότι δεν χάνει από αυτή την ΑΕΚ και το παιχνίδι θα κυμανθεί στα 2-3 γκολ. (1Χ)

Τέλος,στη Φυλή ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την παραμονή ανάμεσα στον Θρασύβουλο και τον Όφη όπου και οι 2 ομάδες θα ψάξουν τη νίκη και για αυτό ίσως έχουμε πάνω από 2 γκολ(over) αλλά και διπλό για τους Κρητικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου