26 Φεβ 2009

Το κοκκαλάκι της Νυχτερίδας....

Το μόνο που μπορώ να πω για την τωρινή ομάδα της Άεκ είναι ότι είναι πολύ τυχερή και ότι φαίνεται ο Dusan Bajevic να έχει το ''κοκκαλάκι της νυχτερίδας''.
Πήρε την πρόκριση στο σημερινό αγώνα με γκολ κλασικά μετά το 80' του Blanco με κεφαλιά και θα λέγαμε ότι ήταν σαν να βγήκε από καρμπόν .
Σε ένα κακό ματς από άποψη θεάματος και ευκαιριών κατάφερε και πάλι να σώσει την παρτίδα.
Η Ξάνθη σαφώς και πρέπει να αισθάνεται παραπονεμένη αφού στάθηκε καλά και έπαιξε έξυπνα σήμερα αλλά μην ξεχνάμε ότι στο πρώτο ματς θα έπρεπε να είχε κερδίσει με 3-0 και όχι με 2-1 αφού της ακυρώθηκε κανονικό γκολ και δόθηκε εις βάρος της πέναλτι που την έβαλε μάλιστα πίσω στο σκορ.
Να είναι καλά λοιπόν ο συγκεκριμένος διαιτητής που κατάφερε με την σφυρίχτρα του να κρατήσει την Άεκ ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.
Ραντεβού για τις δύο ομάδες και πάλι στο Ο.Α.Κ.Α. την Κυριακή αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Τύχη είχε και ο Παναθηναικός αν κρίνουμε από τις ευκαιρίες που δημιούργησε η Βιγιαρεάλ. Δικαιούται όμως να έχει παράπονα για τη διαιτησία καθώς δεν του κατοχύρωσε καθαρό γκολ αλλά και το πέναλτι που δόθηκε στους Ισπανούς ξεκίνησε απο επιθετικό φάουλ του επιθετικού που δεν είδε ο διαιτητής.
Παρόλο που δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατάφερε τελικά να σκοράρει με μια γκολάρα του ''τυπάρα'' η αλλιώς Γιώργο Καραγκούνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου