25 Φεβ 2009

25/2 Champions League

Απόλυτη επιτυχία χθες με τις επιλογές σε 3 αγώνες.



Στα σημερινά έχουμε τους υπόλοιπους 4 αγώνες για τη φάση των 16 του Champions League

Ο Παναθηναικός φοράει ακόμα μια φορά το ευρωπαικό του κουστούμι και αγωνίζεται στην Ισπανία με την Βιγιαρεάλ. Προσωπικά δεν θα παίξω τίποτα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θα προτιμήσω να το δώ υποστηρίζοντας την ελληνική ομάδα.

Στη Μαδρίτη η Ρεάλ υποδέχεται την Λίβερπουλ και το μόνο που αξίζει ίσως είναι το over που δίνεται στο 2.20

Στη Λισαβόνα, Σπόρτινγκ και Μπάγερν θα παλέψουν για τη νίκη και επειδή οι Γερμανοί μπροστά είναι πολύ δυνατοί με τον Ριμπερύ μπροστάρη και στην άμυνα τραγικοί θα το ποντάρω στο ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ(1.80)

Τέλος στο Λονδίνο γίνεται ο αγώνας Chelsea-Juventus και είναι ίσως ο μοναδικός που βλέπω ως φαβορί τους Άγγλους. Ανέβηκε η ομάδα του Hiddink, ο οποίος για μένα είναι από τους κορυφαίους προπονητές στον πλανήτη ενώ η Juve του Ranieri θα προσπαθήσει να μην δεχτεί τέρμα. Κλειστό παιχνίδι βλέπω και θα παίξω under ενώ θα ρισκάρω και με το Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ- 1 ΤΕΛΙΚΟ σε απόδοση 4.33, ελπίζοντας ότι Anelka ή Drogba θα σκοράρουν από το δεύτερο ημίχρονο.

Εκτός από ευρωπαικό κύπελλο όμως έχουμε και έναν αγώνα για το ελληνικό κύπελλο ανάμεσα σε Άεκ και Ξάνθη στην Αθήνα.
Θα το παίξω στο under στηριζόμενος στο ότι η ακριτική ομάδα θα κλειστεί για να κρατήσει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και στο ότι η Άεκ βάζει και δέχεται δύσκολα γκολ.

Ενώ από σήμερα μπορεί να παιχτεί ο ΑΣΣΟΣ της ΤΣΣΚΑ διότι η Άστον Βίλλα ταξιδεύει στη Μόσχα χωρίς 8 βασικούς παίκτες της, πράγμα που μας δείχνει ότι ο προπονητής της δεν ενδιαφέρεται για τον θεσμό του Κυπέλλου Uefa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου