1 Φεβ 2009

Πρόβα Τζενεράλε για το Κύπελλο…

Αποτελεί ο αποψινός αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη…
Γεμάτο το γήπεδο απ τους οπαδούς του Δικεφάλου για να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει ακόμα ένα τρίποντο αλλά και για να δώσουν το σύνθημα ΝΙΚΗΣ για τον πολύ σημαντικό αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη.
Επικίνδυνη ομάδα ο Εργοτέλης όπως είδαμε και την προηγούμενη εβδομάδα αλλά νομίζω θα μιλήσει η ψυχολογία και καλή κατάσταση της ομάδας και ο νόμος της Τούμπας.

Στα υπόλοιπα ματς…

Οι Πάνθηρες της Ν.Σμύρνης εύκολα η δύσκολα θα κερδίσουν τον Πάνθραξ της Κομοτηνής.

Όσο Θρασύς και να είναι ο Βούλης της Φυλής στις Σέρρες ο Πανσεραικός πρέπει και θα κάνει την πρώτη νίκη μέσα στην έδρα του.

Αν και αήττητος μέσα στην έδρα του ο Λεβαδειακός δεν τον βλέπω πολύ καλά σήμερα με τον Παναθηναϊκό, δεν αξίζει να το ποντάρει κανείς το διπλό αλλά είναι δύσκολο να σπάσει και να κάνει δεύτερη συνεχόμενη γκέλα.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής πολύ πιθανό να έχουμε under και αν κερδίσει κάποια ομάδα πιστεύω θα είναι η ΑΕΚ με 1-0. Στη δύναμη θα κριθεί το ματς αλλά και η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Την αυλαία κλείνει το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης όπου και θα το ποντάρω στην ισοπαλία στο ημίχρονο και under, που είναι και το αγαπημένα αποτελέσματα των γηπεδούχων.



Θα είναι και o Bob Marley στην Τούμπα, γι αυτό και θα έρθει χαλλάρα η νίκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου