24 Φεβ 2009

24/2 Champions League

Σήμερα Τρίτη έχουμε τους πρώτους αγώνες της φάσης των 16 για το Τσαμπί Λίγκ...



Ο σημαντικότερος αγώνας διεξάγεται στο Μιλάνο ανάμεσα σε Inter και Manchester United, αναμένεται αρκετά αμφίρροπος και το μόνο που θα επιλέξω είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο. Χ-ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ενδιαφέρον ζευγάρι είναι το Arsenal-Roma στο Λονδίνο όπου οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με απουσίες. Οι γηπεδούχοι στον μεσοεπιθετικό τομέα και οι φιλοξενούμενοι στην άμυνα. Η Roma είναι ιταλική ομάδα και ως γνωστόν σε τέτοια ματς που υπάρχει και ρεβάνς θα κατέβει συντηρητικά με σκοπό να μη δεχθεί γκολ. Άρα UNDER και ΝΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ.Ελπίζω μετά το τέλος του αγώνα να φωνάζω: Forza Luppi, Forza Roma... (Και αυτό γιατί τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια στους Ρωμαίους)

 Το παιχνίδι που θα είναι ίσως το πιο θεαματικό από τα σημερινά θα διεξαχθεί στην Γαλλία με την Lyon και την Barcelona να διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Έχουμε να κάνουμε με δύο φύση επιθετικές ομάδες και για αυτό θα παίξω ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

Τέλος στο Vicente Calderon, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Πόρτο σε ένα παιχνίδι που όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.

Σε ένα γενικό σχόλιο για τους αγώνες έχω να πω ότι κρύβουν πολλές παγίδες και για αυτό δεν θα επιλέξω να παίξω σημεία και τελικά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου